Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gizia İle Zamanda Yolculuk

Türk modasının dünya çapında güçlü markası GIZIA, 2018/19 Sonbahar Kış koleksiyonu ile yeni sezona dinamik ve romantik bir giriş yapıyor.  ...

Türk modasının dünya çapında güçlü markası GIZIA, 2018/19 Sonbahar Kış koleksiyonu ile yeni sezona dinamik ve romantik bir giriş yapıyor. 

GIZIA, hayatının her anında lüksü tercih eden, fark yaratmayı seven şehirli ve modern kadına hitap ediyor. Feminen formların zarafet detayıyla tasarlandığı her birparça, güçlü renkler ve zengin dokularla sofistike bir şıklıkla buluşturuyor.

GIZIA, yeni koleksiyonunda, 70’li yılların keskin silüetli maskülen takımları, payetli, ışıltılı uzun elbiseleri, 60’ların en belirgin A-line elbiseleri ile ekose tüvit looklarla adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Abartılı kollarla yenilik kazanan bluzlar, hacimli etekler, tüy, inci ve kristal akseuarlar, kraliyet esintili yaka ve kol detayları, botanik desenli nakışlar, couture işlemeler ile harmanlanarak yeni sezonda elegan ve romantik GIZIA kadınının stilini ortaya koyuyor. Gündüzden geceye sınırsız kombin alternatifleri sunuyor. Sezonun renk paletinde ise Scarlet kırmızı, fildişi beyazı, zümrüt yeşili, haki, bej, gri, gök mavisi ve siyah yer alıyor.

Zengin floral desenler, gotik ve bohem esintili danteller, vintage kravat desenler ile yorumlanan kadife, yünlü tüvitler koleksiyonda ön plana çıkan dokular arasında bulunuyor.

Gizia Sonbahar Kış imaj fotoğrafları şehirli modern kadının gündüzden geceye uzanan stil macerasından ilham alınarak fotoğrafçı Lara Sayılgan tarafından çekildi. Nişantaşı Teşvikiye ve Maçka bölgesinde gerçekleşen ve 13 saat süren çekimler şehirli kadının stil kodlarını veriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe