Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hayal Dünyasının Kapılarını Aralıyor

Her sezon farklı, yaratıcı ve ses getiren iletişim kampanyalarına imza atan BEYMEN, 2018-2019 Sonbahar/Kış sezonunda hayal dünyasının kapıla...

Her sezon farklı, yaratıcı ve ses getiren iletişim kampanyalarına imza atan BEYMEN, 2018-2019 Sonbahar/Kış sezonunda hayal dünyasının kapılarını aralıyor.

Sürreal ve sonsuz bir dünyadan ilham alan kampanya, ünlü fotoğraf sanatçısı Koray Birand’ın imzasını taşıyor. BEYMEN kadının özgür ruhundan hareket ile “Dream in a Dream” temasında gerçekleştirilen çekimlerde, sezonun öne çıkan trendleri ve abartılı siluetleri, çok katmanlı bir evrende hayat buluyor. “Dream in a Dream” ile herkes kendi hayal dünyasının kapılarını arayalarak hayallerin gerçek olacağı sıradışı bir sonbahar kış sezonu yaratacak. Kampanyada, ünlü Çek model Hana Jiříčková; Beymen Collection, Academia, Givenchy, Etro, Philosophy di Lorenzo Serafini, Ermanno Scervino, Versace ve Stella McCartney lookları ile sezonun en göz alıcı tasarımlarını sergiliyor.

BEYMEN Marka ve İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Elif Tellaloğlu, “Dream in a Dream teması ile bu sezon sıradışı bir dünyanın kapılarını aralıyoruz. Yaratıcı ve sürprizli bir sonbahar kış vaad eden kampanyamızda, herkes kendi hayal dünyasından birşeyler bulabilecek. Dream in a Dream, sezon boyunca Beymen.com’dan mağaza içi uygulamalara pek çok yerde karşımıza çıkıyor olacak” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe