Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu sezon özel geceleri unutulmaz kılıyor

Derin Mermerci’nin stili, NetWork’ün tasarım anlayışıyla oluşan DMxNetWork koleksiyonu dördüncü sezonuna hazır. Her sezon satış grafikleri...

Derin Mermerci’nin stili, NetWork’ün tasarım anlayışıyla oluşan DMxNetWork koleksiyonu dördüncü sezonuna hazır.

Her sezon satış grafikleri daha da yükselen ve bir sonraki sezonu merakla beklenen DMxNetWork özel koleksiyonu başarıyla geçen üç sezonun ardından Derin Mermerci’nin ikonik stiliyle NetWork’ün zamansız tasarım anlayışını dördüncü kez bir araya getiriyor. İlkbahar/Yaz 2019 sezonunda ağırlıklı olarak parti ve kutlama konsepti etrafında tasarlanan DMxNetWork koleksiyonu, yaz davetlerinde şıklığıyla öne çıkmak isteyenlere her zamanki gibi zarif ve bir o kadar da göz alıcı alternatifler sunuyor.

Derin Mermerci’nin özgün tarzından ilham alınarak oluşan tasarımlar arasında bu sezon yerini alan dökümlü parçalar, püskül detayları ve ışık oyunlu parıltılar sezona hareket getiriyor. Zarif davet elbiselerinin maskülen ceketlerle kombine edildiği koleksiyonda gold tonlarının yanı sıra, siyah ve beyaz kontrastı hakimiyetini sürdürüyor. Tek omuzlu asimetrik elbiselerin yarattığı enerji, oversize dökümlü bluzlarla tamamlanıyor. Çiçek desenli kimonolar ilkbaharı müjdelerken yıldız detaylı uzun elbise de yaz gecesi davetlerine damgasını vuracak ikonik bir silueti işaret ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe