Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sporu Stille Buluşturan Koleksiyon

Ebru Şallı Loves Koton Sport, 2018-2019 Sonbahar Kış dönemine iş birliğinin yedinci sezon tasarımlarını sunuyor! Spor giyimle şıklığı buluşt...

Ebru Şallı Loves Koton Sport, 2018-2019 Sonbahar Kış dönemine iş birliğinin yedinci sezon tasarımlarını sunuyor! Spor giyimle şıklığı buluşturan koleksiyon, hareket özgürlüğü sağlayan kumaş ve modelleriyle de dikkat çekiyor.

Ebru Şallı ve Koton iş birliği spor giyimi stille buluşturan yepyeni bir koleksiyonla devam ediyor. 2018-2019 Sonbahar-Kış Ebru Şallı Loves Koton Sport Koleksiyonu, doğadan ve natürel renklerden ilham alıyor. Earthy Hues temasıyla hazırlanan koleksiyon renk çeşitliliğiyle de dikkat çekiyor.

Hardal sarısı, haki, terakota, mürdüm, gri melanj, siyah ve beyaz renklerinin birleşiminden oluşan koleksiyon motivasyon içerikli çizgisel grafiklerle de motivasyon kaynağı oluşturuyor. Fırça dabeleri ve çiçek desenleriyle spor giyimi şık detaylarla buluşturan Ebru Şallı Loves Koton Sport Koleksiyonu, esnek kumaşları, rahat kalıpları ve özel dikiş teknikleriyle ön plana çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe