Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bir şehrin hikayesi: City Of Stars

Raisa & Vanessa ve Trendyol bu sene iş birliklerinin üçüncü senesini kutlarken 7 – 24 yaşayan bir koleksiyona imza atıyor. İstanbul’un g...

Raisa & Vanessa ve Trendyol bu sene iş birliklerinin üçüncü senesini kutlarken 7 – 24 yaşayan bir koleksiyona imza atıyor. İstanbul’un gizemli gece hayatı ve bitmeyen cazibesi Raisa & Vanessa Sason’un bu sezonki tasarım kodlarını oluşturuyor. Karşınızda gecesiyle gündüzü birbiriyle yarışan hızda bir şehrin hikayesi: City Of Stars

E -Ticaretin öncü markası Trendyol ve Raisa&Vanessa, ilk günden bu yana moda severleri heyecanlandıran iş birliklerini özel bir kış koleksiyonuyla yeniden kutluyorlar. City Of Stars adı verilen toplam 42 parçadan oluşan koleksiyonda her bir tasarım kendi alanında iddiasını ortaya koymaya hazır. İstanbul’un çok renkli ve sesli karakterinden ilham alan tasarımlarda iri vatkalar, taşlı tokalar, kendinden simli kumaşlar ön plana çıkıyor. Şehrin ışık saçan kadınlarına ithaf edilen koleksiyon , Raisa&Vanessa karakteristiğini yansıtan detayları yenilikçi kalıp ve aksesuar kullanımlarıyla birleştiriyor.

İş birliklerinin 7. sezonunda RV for Trendyol; kış dolaplarının favorisi olacak tasarımları moda severlere sunuyor. Bu sezonun trendi olan desenler Raisa&Vanessa maksimalizminde yorumlanıyor ve gündüzden geceye kullanılabilecek etek – üst takımlara hayat veriyor. Pul ve payetler ayni renkte kumaşlara işlenerek doku algısı yüksek, cazibesi kalıplarında gizli mini elbiselere dönüşüyor. Bir Raisa&Vanessa tasarım duruşu olan pantolonlar bu koleksiyonda da kendine yer buluyor.

Kadının sınırsız dünyasını ve iddiasını destekleyen pantolonlar her zamanki gibi feminen kalıplarla yorumlanmış. Farklı kumaş aileleri ve aksesuarlar ile sıra dışı bir kimlik kazandırılan pantolon takımlar kadar vatkalı mini elbiseler de koleksiyonda öne çıkan görünümler arasında. Eteklerin vücudu daha da sardığı kalıplarda bir diğer dikkat çeken detay ise kendinden simli kumaşlar kullanılarak aksesuarsız ve çabasız bir iddianın amaçlanmış olması.

Koleksiyonda gri, siyah, bordo renkleri öne çıkarken desenlerde görkemli çizgiler dikkat çekiyor. İstanbul’un tarihi ve gösterişli dokusunu temsil eden desenlere; şehrin yedi yirmidört yaşayan dünyasına atıfta bulunan payetler eşlik ediyor. Sofistike olduğu kadar cürretkar olan City of Stars, kendi sınırlarını korkmadan aşan tüm kadınlara ithaf ediliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

1 yorum

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe