Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni Sezonda Renk ve Desenlerle Farklı

Ole By Koton, 2018-2019 Sonbahar/Kış döneminde şehirli genç kadınların stillerini renk ve desenlerle ön plana çıkarıyor. Yüzlerce tasarım se...

Ole By Koton, 2018-2019 Sonbahar/Kış döneminde şehirli genç kadınların stillerini renk ve desenlerle ön plana çıkarıyor. Yüzlerce tasarım seçeneğinin sezon trendleriyle buluştuğu en moda koleksiyon dört farklı temadan oluşuyor.

Genç kadınların stil ilhamı Ole By Koton Koleksiyonu, 2018-2019 Sonbahar-Kış sezonuna sunduğu zengin tasarım seçeneklerini dört farklı temayla buluşturuyor. Koleksiyon, yeni sezonda genç çizgileri, dikkat çekici desen ve renkleriyle gençlerin modasını belirliyor.

Yeni sezon koleksiyonunda bordo, hardal ve sıcak karamel ile tamamlanan tozlu gül tonlarından hazırlanan tasarımlar Young Folks temasında sezona sunuluyor. Tasarımlarda vintage görünümlü kareler ve çiçek desenleri bir arada kullanılıyor.

Modanın estetik dokunuşlarla tamamlayacak gençler için hazırlanan Check It Out temasındaki tasarımlar ise farklı boyut ve ölçeklerdeki ekoseler, kareler, çizgiler ve patchwork’lerle sezonda yerini alıyor. Grafik desenlerinin çok sık kullanıldığı tasarımlarda pas, bej ve kırmızı tonlarıyla kot mavisi tuşeye odaklanılıyor.

Ole By Koton Koleksiyonu’nda sezonun bohem görüntüsü Polka Floral tasarımlarıyla yakalanıyor. Polka noktaları ve koyu çiçek desenleri ile birleştirilmiş çizgiler, beklenmedik bir geometrik desen karışımı sunarken, koleksiyondaki kadınsı tozlu gül tonları, yanık turuncu, koyu kahve ve siyah renkleri, bitki yeşili ile yumuşatılıyor.

Son zamanların gözdesi kolej stili ise koleksiyondaki yerini College Fun temasıyla alıyor. Harflerin ve çok renkli ekoselerin kullanıldığı tasarımlarda eğlenceli grafikler de dikkat çekiyor. Turkuaz (cam göbeği), macenta, sarı, sarmaşık yeşili, lacivert ve siyah renklerinin eğlenceli ton geçişleri buluştuğu tasarımlarla cesur ve fresh ve ön çıkan üniversite unsurlarıyla cesur ve taze bir trend sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe