Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Creative Manifesto İle Alışılmadık Bir Formül

Bu sezon kuralları yeniden yazan NetWork, cesur davranarak alışılmışın dışında yorumladığı renk ve desenleri başrole taşıyor. Koleksiyonda y...

Bu sezon kuralları yeniden yazan NetWork, cesur davranarak alışılmışın dışında yorumladığı renk ve desenleri başrole taşıyor. Koleksiyonda yer alan “Creative Manifesto” teması kışın serin tavrına sıcak renkler ve güçlü desenlerle karşılık veriyor.


Detaylara her zaman önem veren NetWork, Creative Manifesto temasıyla alışılmış kodların dışına çıkarak farklı, detaylı ve güçlü dokulara sahip bir koleksiyon ortaya koyuyor. Canlı renkler, çiçek desenleri, nakışlar, zincirler ve payetleri birlikte kullanarak cesur ve çarpıcı tasarımlara imza atan NetWork Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonu, sezonun klasik renk ve kalıpları arasında derin bir nefes aldırarak kış gardırobuna dinamizm katıyor.

Nakışlı trikolar, canlı renklere sahip uzun kabanlar ve çiçek desenli elbiselerle kendine özgür bir şıklık anlayışı getiren Creative Manifesto teması, gold detaylar ve tül bitişlerle daha da zenginleşiyor. Koleksiyona heyecan katan taşlı düğmeler ve işlemeler ise sezondaki couture hissine gönderme yaparak her bir parçayı özel ve tek kılıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi