Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tchibo kadın giyimde yepyeni bir koleksiyon

Tchibo, her anınızda tarzınızın konuşacağı yepyeni bir koleksiyon sunuyor. Sezonun trendi kadife parçalar ve leopar desenler, şerit detaylı ...

Tchibo, her anınızda tarzınızın konuşacağı yepyeni bir koleksiyon sunuyor. Sezonun trendi kadife parçalar ve leopar desenler, şerit detaylı jeanler, elbise ve eteklerle tarzınızı tamamlayacak birçok farklı parçadan oluşan koleksiyon Tchibo mağazalarında sizi bekliyor.

Tchibo kış sezonunu her zevke uygun şık ve zarif ürünlerle karşılıyor. Sezonun trendlerini yansıtan tasarımlarıyla elbiseler, bluzlar, etekler, pantolonların yanı sıra kazaklar ve hırkalar dikkat çekiyor.

Modanın yıllardır vazgeçilmezi olan kadife parçalar, Tchibo’nun yeni koleksiyonunda kendine yer buluyor. Kadifenin büyüsüne kapılarak tarzını oluşturmak isteyenler için farklı kesim ve renklerde bluzlar, midi etekler, elbiseler moda severlerle buluşuyor. 2018-19 sezonuna damgasını vuran leopar deseni trendi ise Tchibo’nun midi elbiselerinde ve sweatshirt’lerinde kendini gösteriyor. Bu sezonun bir başka gözdesi olan tül veya pul detaylı sweatshirt seçenekleri, şeritli veya pul detaylı pantolonlar ile yine şerit detaylı kalem etekler müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Soğuk kış günlerinde sımsıcak tutarken bir yandan şık bir hava katacak farklı kesim ve detaylarda kabanlar, kumaş karışımlı paltolar, balıkçı yaka kazaklar ve şallar hem tarzını hem de rahatını düşünenleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi