Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Genç ve özgür ruhlara dinamik, şehirli, sıra dışı bir sezon

İkonik İtalyan tasarımcı Giorgio Armani'nin, genç neslin stil kodlarından esinlenerek yarattığı, giyim ve aksesuar markası A|X Armani Ex...

İkonik İtalyan tasarımcı Giorgio Armani'nin, genç neslin stil kodlarından esinlenerek yarattığı, giyim ve aksesuar markası A|X Armani Exchange’ in 2018 - 19 Sonbahar / Kış Erkek koleksiyonu; markanın dinamik, şehirli ve sıra dışı erkeğin ruhuna sadık kalıyor.

Koleksiyondaki baskılı tasarımlar; gücünü markanın kalın ve büyük ikonik logosundan alırken özgür erkekler için zamansız sitiller yaratıyor. Kamuflaj, balıksırtı ve minimal geometrik desenler koleksiyonda dikkatleri üzerine çekerken,A|X Armani Exchange’ in yeni koleksiyonundaki tasarımlar, çıtçıt ve yama detayları ile kişiselleşiyor. Amerikan kolej tarzı bomber ceketler, kargo pantolonlar ve kapüşonlu üstler ise bu sezonun da olmazsa olmaz parçaları arasında yer alıyor.

Renk paletinde askeri yeşil, asfalt grisi ve gri melanjın çeşitli tonlarının yanı sıra siyah-beyaz, turuncu, sarı, bordo, mavi ve karamelin parlak tonlarının çarpıcı uyumunu kullanan A|X Armani Exchange,sokak stilinin renk kodlarını belirliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi