Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadınlar günün her saatinde şık!

Her tarza uygun ayakkabı modellerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo’nun ‘Blok Topuk’ modelleriyle kadınlar gü...

Her tarza uygun ayakkabı modellerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo’nun ‘Blok Topuk’ modelleriyle kadınlar günün her saati şık! 

Rahatlıkları ve günün her anında kullanabilmeleriyle dünya modasının merkezine yerleşen blok topuklar, modern dokunuşlarla şimdi Butigo tasarımlarında…

Kadınların en şık aksesuarı olan ayakkabılar, Butigo’nun 2018-2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda kadınların göz alıcı kombinlerine eşlik ediyor. Butigo’nun 2018-2019 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda yer alan Blok Topuk modelleri, kadınların stiline özgür bir dokunuş sağlıyor. Ofiste, okulda, sokakta ve hafta sonu etkinliklerinde zahmetsizce şık olmak isteyenlerin daimi kurtarıcısı oluyor.

Tek parça kıyafetler, havuç pantolonlar, bol paça jean’ler, maxi ya da klasik elbiseler, mini etekler ve over-size ceketlerle kombinleyerek stilinize özgün bir dokunuş sağlayacak Butigo Blok Topuklar’la sonbahara meydan okumaya hazır olun. Konforlu oluşlarıyla kadınların her an rahatça hareket edebilmelerini sağlayan blok topuklu ayakkabılar,hem gece hem gündüz kombinleriyle kullanım imkânı sunuyor.

Dünya ayakkabı trendlerini cazip fiyat avantajıyla sunan Butigo kum rengi, siyah ve gri tonlarını, süet, zımba ve nakış işleme detaylarıyla zenginleştirdiği Blok Topuk koleksiyonu ile günün her anı fark yaratmanızı sağlayacak. Kısa ve uzun bilekli modelleriyle zarafeti, rahatlığı ve feminenliği bir arada sunan Butigo, sonbahar kombinlerinizin en şık tamamlayıcısı olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi