Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Harekete Duyarlı Sporcu Sütyeni PureMoveBra

Günümüzde her 5 kadından 1’i, vücuduna uygun sporcu sütyenine sahip olmadığı için spordan uzaklaşıyor. Bu konuda harekete geçen Reebok, üç...

Günümüzde her 5 kadından 1’i, vücuduna uygun sporcu sütyenine sahip olmadığı için spordan uzaklaşıyor.

Bu konuda harekete geçen Reebok, üç yıl süren çalışmalar sonunda ortaya çıkan harekete duyarlı PureMoveBra ile sporcu sütyeni standartlarını baştan yazdı.

Dünyanın önde gelen fitness ve lifestyle markası Reebok, “Motion Sense Teknolojisi”ne sahip yeni PureMoveBra ile devrim yaratıyor. Harekete yanıt veren ve ikinci ten hissi yaratan PureMoveBra, kadınların rahatlıkla spor yapmalarına olanak sağlıyor. PureMoveBra, spor yaparken kişiye özel kontrol ve destek sunuyor.

Reebok PureMove sporcu sütyeni, sadece hareket halinde sertleşen, durağan halde eski yapısına dönen jel dokulu STF (Sheer Thickening Fluid) teknolojisini spor kumaşlarla birleştiriyor. NASA tarafından uzay giysilerinde de kullanılan STF, vücudun şekline, meme dokusunun hızına ve hareketine anında yanıt veriyor. Spor sırasında ihtiyaç duyulan rahatlığı ve “neredeyse yok” hissini yaşatan PureMoveBra, yüksek enerjili antrenmanlarda bile göğüs bölgesinde gerginlik hissi vermiyor. Tek katlı kumaşı, dikişsiz kenarları ve döküm kuplarıyla sürtünmeyi en aza indiriyor. Vücuda oturan formuyla XS’dan XL’a 10 farklı beden seçeneği sunuyor.

Kadın gücünü destekleyen markanın PureMoveBra kampanyasında Gal Gadot, Gigi Hadid ve Nathalie Emmanuel gibi önemli influencerlar yer alıyor.

Özellikler*

- Nefes alan delikler: Fiziksel aktivitenin çeşidi fark etmeksizin, sporcunun serin kalmasını sağlayan ön ve arka delikler.

- Doğal Şekillendirme: Rahat hareket imkanı veren ve ikinci ten hissi yaratan döküm kup ve dikişsiz kenarlar.

- Minimalist Yapı: Vücuda kusursuz uyum için 7 parça olarak kullanılan tek katlı kumaş.

* PureMove sporcu sütyeni, Delaware Üniversitesi’yle birlikte 3 yıl boyunca süren detaylı araştırma ve testler sonucunda geliştirildi. Şimdiye kadarki meme biyomekanik testlerinde göğüs bölgesinde sadece 2-4 hareket sensoru yardımıyla meme sıçrama hareketi ve destekleme şekli incelenirken Reebok, göğüs bölgesinde 54 hareket sensoru kullanarak inceleme yaptı. Ortaya çıkan veriler ise, PureMove sporcu sütyeninin her ihtiyacı karşılamasını sağlamak için kullanıldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe