Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Los Angeles sokaklarında Tatiana Gerusova tarafından çekildi

Kreatif Direktör Paul Marciano tarafından hazırlanan GUESS 2018 Holiday kampanyası, GUESS’in kökeninin ve tarihinin yanı sıra GUESS global m...

Kreatif Direktör Paul Marciano tarafından hazırlanan GUESS 2018 Holiday kampanyası, GUESS’in kökeninin ve tarihinin yanı sıra GUESS global merkezine de ev sahipliği yapan Los Angeles sokaklarında Tatiana Gerusova tarafından çekildi. Modeller Gwen Van Meir, Alexandria Hanson, Mitchell Wick son trendleri yansıtan giyim, gözlük, saat, mücevher, ayakkabı ve el çantalarıyla görüntülendi.

Kadın koleksiyonunda modern ve zamansız silüetler ile birleştirilen eğlenceli parçalar sunuluyor. Elbiselerde dantel, örgü ve parlak suni deri gibi birçok farklı desen ve kumaş kullanılıyor. Oversize denim ceketler, eskitilmiş denim pantolonlar ve tulumlar daha sıradışı aksesuarlarla ve parlak detaylarla zenginleştirilebilen rahat zımbalı parçalardan oluşuyor.

Suni kürk ceketler tatile cazibe katmak için kış beyazı, sıcak bordo ve bebek mavisi renklerinde geri dönüyor. Erkekler için açıktan koyuya yıkamalı, eskitilmiş denim pantolonlarla kombin edilen rahat örgü kazaklar, deve tüyü rengi paltolarla hem gece hem gündüz kullanılabiliyor.

Siyah, beyaz ve mavi tonlardaki metal kayışlı ve büyük kadranlı modeller klasik saatleri oluşturuyor. Gözlüklerde gümüş ve altın renkli metal çerçeveli oversize modeller sezonun göze çarpan parçaları arasında yerini alıyor. Ayakkabı koleksiyonunda siyah suni deri diz üstü çizmelerin yanı sıra çeşitli renklerdeki bantlı platform topuklu modeller de yer alıyor.

Aksesuar koleksiyonunda farklı tonların karışımı olan halka ve uzun küpeler bulunuyor. Çanta koleksiyonu ise metal zincirlerle detaylandırılmış, büyük değiştirilebilir logolu, çapraz askılı modellerden oluşuyor ve ve üstten tutturulan sap ile dengeleniyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe