Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehirli Kadınların Genç Stilleri Koton’da Buluşuyor

Koton 2018-2019 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu, şehirli kadınların genç stillerini hedefliyor. Farklı tarzlarda, onlarca ürünün yer alacağı ...

Koton 2018-2019 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu, şehirli kadınların genç stillerini hedefliyor. Farklı tarzlarda, onlarca ürünün yer alacağı koleksiyon enerjik ve dinamik tasarımlardan oluşuyor.

Moda ve trend öncüsü Koton, yeni sezon koleksiyonunu şehirli kadınların yaşam stilinden ilham alarak hazırladı. Binlerce farklı ürünü ve her vücut tipine uygun tasarımlarıyla ön plana çıkan Koton, modayı yeni sezonda da herkes için ulaşılabilir kılıyor.

Koton 2018-2019 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu’nda; şehir hayatının ritmini yakalayan dinamik tasarımlar, iş hayatının şık stillerini belirleyecek parçalar bulunuyor. Renk ve desenlerle farklılaşan tasarımlarda yeni sezonun trend detayları da dikkat çekiyor.

Şehirli Kadınların Modası

Yeni sezonda şehir hayatının ritmine ve ruhuna uygun tasarımlar sunan Koton’un Şehirli Kadın tasarımları dört farklı konseptten oluşuyor.

Yumuşak pastel tonların hakim olduğu Modern Rose tasarımları, vintage esintiler ile ön plana çıkıyor. Farklı tonlardaki desenlerin, şal desenleriyle buluştuğu parçalar, elle çizilmiş çizgilerin birleşimine odaklanıyor.

Sonbaharın tasarımlara bürünmüş halini Scarf Geometry konseptinde bir araya getiren Koton’da yeni sezon heyecanı desenlerle buluşuyor. İndigo mavisi, toprak, kum ve tuğla tonlarının dikkat çektiği tasarımlarda eşarp ve mikro erkek giyim desenleri, çiçek ve kare desenleriyle bir araya geliyor.

Yeni sezonda hayvan derisi desenlerinin çeşitli stil ve ölçeklerde geri dönüşü Girly Spots tasarımlarıyla gerçekleşiyor. Polka nokta desenlerinin farklı boyutlarıyla eğlenceli stiller oluşturduğu tasarımlarda, siyah ve beyaz kar leoparı desenleriyle bir araya getirilen ruj kırmızısı yüksek bir zıtlığın uyumunu gözler önüne seriyor.

Şehirli kadınların öne çıkan stilleri için oluşturulan bir diğer tasarım grubu ise kahverengi konyaktan karemele uzanan ve klasik bejle tamamlanan Earty Monochrome kapsülü. Sonbahar ve kış renklerinin önderlik ettiği tasarımlarda desenler, monokromatik tonlarda geliştirilmiş geometrik ve soyut detaylarla dikkat çekiyor.

En Şık İş Stilleri

Koton, casual ve partywear kategorilerindeki iddiasını iş stilinde de devam ettiriyor. Güçlü ve şık iş stilleri için yüzlerce seçenek yeni sezon koleksiyonunda bir araya geliyor.

Koton Kadın Koleksiyonu, monokromatik görünümleri ve uyum içinde geliştirilen renk aileleriyle sonbahar-kış döneminin olmazsa olmaz tasarımlarını Tonal Checks konsepti altında topluyor. Erkek giyim kategorisinden ilham alan çizgileri, Galler Prensi silüeti, kare ve pötikare desenleriyle ikonik İngiliz stilleri yeni sezonda iş dünyasına sunuluyor.

Farklı yönlerdeki çizgi ve çiçek desenleri arasındaki dengeyi yansıtan Grids &Florals konseptli tasarımlarda strüktür ile resimsel çiçekler, geometrik pencere camı çizgileri ve serbest akışlı desenler kullanılıyor. Siyah, beyaz ikilisinin üzerine gümüş ve antrasit dokunuşlu temiz ve grafik bir palet sunan kapsülde, Carmine kırmızısı da eşsiz ve vurgulu bir şıklık yaratıyor.

Klein mavisi ile birlikte siyah-beyaz ve gri gibi zaman ötesi renklere sahip tasarımlar Optical Blue konseptinde klasik iş stili şıklığını sunuyor. Pied de pool ismi verilen pamuklu kumaştan hazırlanan tasarımlarda desenlerin hakimiyeti yaşanıyor. Mavi ve beyaz renkteki elle çizilmiş çiçek desenlerinin yanı sıra geniş kaz ayağı desenleri de yeni sezonun dikkat çeken detayları arasında yer alıyor.

Yeni sezondaki renklerin gücü ise Bronze Foulard konseptli tasarımlarda göze çarpıyor. Bordo ve gül tonlarıyla bronzu karıştıran, gök mavisi ve lacivert tonlarıyla vurgulanan lüks renk paletine sahip kapsül, zarif stillere eşlik ediyor. Desenlerin klasik ve zaman ötesi stilleri yansıttığı tasarımlardaki bronz metalik iplikler abartıdan uzak cazibe ve güçlü bir stili işaret ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe