Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Victoria's Secret Fashion Show 2018

Dünyaca ünlü Victoria’s Secret melekleri Adriana Lima, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lai...

Dünyaca ünlü Victoria’s Secret melekleri Adriana Lima, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill ve diÄŸer süpermodeller dünyanın en büyük ve görkemli ÅŸovunda yürüdü.

Dünyanın en seksi süper modellerinin yer aldığı 2018 Victoria's Secret Fashion Show’da, Swarovski'nin kristalleri ile süslenmiÅŸ Fantasy Bra, ikonik melek kanatları ve Brian Atwood tarafından tasarlanan topuklu ayakkabılar yer alıyor. Defilenin en önemli parçalarından 1 milyon dolar deÄŸerindeki, Dream Angels Fantasy Bra Atelier Swarovski tarafından Victoria's Secret için özel olarak tasarlandı.

Victoria’s Secret defilesinde aynı zamanda markanın en yeni iÅŸ birliÄŸi olan, desenlerin kraliçesi olarak bilinen Londralı moda tasarımcısı Mary Katrantzou, seksi ve çekici stili ile kadınsı ve yenilikçi tasarım estetiÄŸini mükemmel bir ÅŸekilde harmanlayan dünyanın önde gelen iç çamaşırı markası Victoria’s Secret ile çok özel bir koleksiyon hazırladı ve yaratıcı tasarım estetiÄŸini feminen ve göz alıcı bir tarzla harmanlayan, eÅŸsiz bir koleksiyon ortaya çıkarttı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi