Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Modada leopar etkisi

Trendleri yakından takip eden modern kadınlar, bu sezon leopar desenine dolaplarında yer açıyor.  Avustralyalı giyim markası Forever New’u...

Trendleri yakından takip eden modern kadınlar, bu sezon leopar desenine dolaplarında yer açıyor. 

Avustralyalı giyim markası Forever New’un Sonbahar- Kış koleksiyonlarında yer alan parçalar da, leopar desenleriyle hareketleniyor. Moda tutkunları, günlük giyimde kombinlerini leopar desenli kabanlar ile tamamlarken, gece olduÄŸunda ÅŸifon bluzlarla sofistike bir görünüme bürünüyor.

Birbirinden çarpıcı tasarımlarıyla modaya yön veren Avustralyalı giyim markası Forever New, kışın kasvetli günlerini sıcacık desenler ile karşılıyor. Forever New’un Sonbahar - Kış koleksiyonlarındaki leopar detaylı parçalar adeta göz kamaÅŸtırıyor.

Düz bir pantolon ve eteği bile tek bir parça ile hareketlendirmek isteyenlerin çok seveceği leopar deseni, bu sene yalnızca bluzlarda değil, kaban ve pantolonlarda da kendini gösteriyor. Son dönemlerin yaz - kış fark etmeksizin en çok tercih edilen modellerinde, leopar detaylara sıklıkla yer veriliyor. Hareketli tasarımlarda farklı tonlardaki renk kullanımları ise bu klasik kumaşa farklı bir bakış açısı katıyor.

Sonbahar ile birlikte yeniden yükselişe geçen leopar deseni, hem günlük kullanımda hem de davetlerde rahatlıkla kullanılıyor. Farklı parçalarda kendine yer bulan bu klasik desen, modaseverlerin gardıroplarını zenginleştiriyor. Yüksek belli, kısa paçalı pantolonlar farklı olmayı seven kadınlara hitap ederken, şifon bluzlar davet kombinlerine hareket katmak isteyenlerin favorisi oluyor. Modern ve cesur kadınlar ise leopar desenli yapay kürk kabanları ile kışı sıcacık geçiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi