Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yaz aylarının ilk tercihi ‘gömlek’ oluyor

Yaz aylarında erkeklerin giymeyi en çok tercih ettiği gömlekler renkli ve rahat tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Sıcak havaların kendisini h...

Yaz aylarında erkeklerin giymeyi en çok tercih ettiği gömlekler renkli ve rahat tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Sıcak havaların kendisini hissettirmesiyle bahar tazeliği gardıroplara da yansıyor. Erkek şıklığının vazgeçilmezi gömlekler, her mevsim erkeklerin kurtarıcı parçası olmaya devam ediyor. Ütü istemeyen, şık ve göz alıcı gömlekleriyle öne çıkan erkek giyim markası Tudors, yaz aylarının her gününü özel kılacak ve farklı bir görünüm kazandıracak uygun fiyatlı, kaliteli gömlekleriyle sezona merhaba diyor. Birbirinden farklı renk seçenekleri ve desen alternatifleriyle her güne farklı bir gömlek ile başlayacak olan erkekler, yaz aylarına dikkat çekici stilleriyle damga vuracaklar.

Bir erkeğin ihtiyaç duyacağı tüm giyim ve aksesuar ürünlerini koleksiyonunda sunan Tudors’ un ; gömlek, t-shirt, kravat, kemer, bileklik, gözlük, çanta, parfüm gibi geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Şıklığın Vazgeçilmezi Tamamlayıcı Aksesuarlar

Erkek stilinin olmazsa olmazı aksesuarlar, bu sezon da ön planda. Tudors, gözlükten, kravata, kol düğmesinden, kemere, parfümden cüzdana her tarza uyum sağlayacak zengin aksesuar yelpazesi ile alternatif bir şıklık sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe