Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bella, sosyal, maceracı ve 7/24 enerjik

Michael Kors, MICHAEL Michael Kors İlkbahar 2019 reklam kampanyasını dünyaca ünlü fotoğrafçı David Sims’in çektiği süpermodel Bella Hadid’in...

Michael Kors, MICHAEL Michael Kors İlkbahar 2019 reklam kampanyasını dünyaca ünlü fotoğrafçı David Sims’in çektiği süpermodel Bella Hadid’in yer aldığı karelerle duyurdu.

İkonik lüks moda markası, markanın doğduğu şehir New York’ta çekilen yeni kampanyasını ve İlkbahar 2019 koleksiyonunu müjdelerken şehrin hızlı akışından, enerjisinden ve günümüz hayat tarzının yeni merkezi olan iyimserlikten esinleniyor.

Parlayan yıldız süpermodel Bella Hadid, markanın DNA’sı ile muhteşem bir uyum içindeki cazibesini, dinamik, güncel ve sokak modasından esinlenen bir yapıya dönüştürdü. “Bella Hadid tam bir modern jet-set.” diyor Michael Kors ve ekliyor “Bella, sosyal, maceracı ve 7/24 enerjik.”

21. yüzyıl gardırobuna taze bir bakış açısı getiren koleksiyonu, hayatın hızlı akışına karşılık verebiliyor. Maskülen ve feminen detayların bir arada olduğu, gösterişli bir sokak stili, kamuflaj elbiseler ve anoraklar, şık spor ayakkabılar, kargo pantolonlar, seksi bikini ve vazgeçilmez denim kumaşlar, koleksiyona hayat veriyor. Ayrıca Michael Kors Mercer Link koleksiyonundan altın bileklikler ve Michael Kors Access Smartwatch da koleksiyonun diğer ana parçaları olarak dikkat çekiyor.

Tamamlayıcı detaylarda ise Michael Kors imzasının yeniden tasarlandığı ve modernleşmiş haliyle koleksiyonun enerjisini yükselten, gün boyu yanınızdan ayırmayacağınız sırt çantaları ve klasik omuz çantaları var.

Cece, İlkbahar 2019 koleksiyonunun en yeni ve en gözde üyesi. Üçgen şeklindeki çanta, şık kapanışı, markanın ikonik kilidi ve değiştirilebilir zincir ve deri alternatifleri ile sokak stiline önemli ve farklı bir dokunuş yapıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe