Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Soğuk günlerde içinizi ısıtacak

Hemington, kayak sezonunun başlamasıyla birlikte kış tatili için plan yapanlara rafine kayak sonrası koleksiyon sunuyor. Sonbahar/Kış 2018-1...

Hemington, kayak sezonunun başlamasıyla birlikte kış tatili için plan yapanlara rafine kayak sonrası koleksiyon sunuyor. Sonbahar/Kış 2018-19 Koleksiyonu ile sunulan Capsule Aspen Colorado koleksiyonu birbirinden özel parçalar ile soğuk günlerde içinizi ısıtacak.

Colorado’nun Aspen bölgesinin doğal güzelliğinden ve mirasından esinlenerek hazırlanan bu rafine kayak sonrası koleksiyon, en şık ve zamansız kış desenleri ile ön plana çıkıyor. Aspen koleksiyonunda kullanılan saf elyaflar, üzerindeki el emeği ve detayları ile çok özel bir lüksü ve rahatlığı bir arada sunuyor.

Eğlenceli ve adrenalin dolu kayak tatilinizde; kar desen temalı alpaka yünü ve kaşmirden örülmüş kazaklar, yumuşacık dokusu ve cildinize uyumlu yapısı ile hırkalar ve ekose tartan desenli gömlekler ile tüm dikkatleri üzerinize toplayabilir, özel kumaşa sahip denimler ve kaz tüyü mont ile de tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Ayrıca bu parçaları tamamlayan yumuşacık kaşmir, alpaka yünü ve ipek karışımlı atkı ve bereler ile kayak keyfinize keyif katabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe