Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Denim Trendlerini Belirliyor

Koton, yeni sezon denim trendlerini Koton Jeans ile 2019 İlkbahar-Yaz kadın ve erkek koleksiyonlarıyla buluşturdu. Yeni renk ve kalıpların b...

Koton, yeni sezon denim trendlerini Koton Jeans ile 2019 İlkbahar-Yaz kadın ve erkek koleksiyonlarıyla buluşturdu. Yeni renk ve kalıpların baş rol oynadığı koleksiyonda denim on denim trendinin yükselişi ön plana çıkıyor.

2019 İlkbahar-Yaz sezonu trendlerini denim tasarımlarıyla mağazalarına taşıyan Koton, kadın ve erkek kategorilerinde yeni renk ve kalıplarla dikkat çekiyor. Denim on denim trendinin ve siyah jean akımının güçlü etkilerinin görüldüğü sezonda griye yakın renkte siyah taşlanmış tasarımlara ve ilkbahar yaz döneminin ruhunu yansıtan beyaz denimlere yer veriliyor.

Esnek ve dar kesimlerin ağırlıkta olduğu sezonun en hit görünümleri ise denim on denim kombinleriyle yakalanıyor. Kolej modasının sezondaki en güçlü temsilcisi olacak görünümler için Koton Jeans koleksiyonunda yer alan hafif taşlanmış dar kesim denim pantolonlar baskılı, renkli sweatshirt ya da kazaklarla kombinleniyor.

Koton Jeans’ten Yeni Sezonun Hit Denim Modelleri

Koton Jeans’in kadın koleksiyonu için hazırlanan denim tasarımlarında siyah ve beyaz renkler hakimiyet kuruyor. TaÅŸlanmış siyahların baskın olduÄŸu koleksiyonda tonsürton geçiÅŸleri, geçen sezonun güçlü deseni yılan derisi deseni takip ediyor.

Jean kalıplarında hafif yüksek bel ve dar kesimler tercih edilirken, üst giyim gruplarında dar kollu kısa kesim ceketler sezonun en yükselen trendleri arasında yer alıyor.

Sezonun denimdeki vazgeçilmezi beyazlar ise kirli beyaz ve hafif fil diÅŸi tonlarıyla sezonda yerini alıyor. Mom jeansler’in hakimiyetini devam ettirdiÄŸi sezonda Ä°spanyol paçalar ve oversize kesimler de dikkat çekiyor.

Model ve kalıp zenginliÄŸinin sunulduÄŸu Koton Jeans koleksiyonunda saçaklı bitiriÅŸlerin göze çarptığı tasarımlar da bulunuyor. Koleksiyon parçaları arasında; beÅŸ cepli, karamel ve zıt dikiÅŸli jean’ler, ön cepleri aÄŸartılmış iÅŸ gömleÄŸi olarak da kullanabilecek üst gruplar ve düz cepli ÅŸort tasarımlarıyla, sezonun yükselen trendi salopet elbiseler öne çıkıyor. Denim koleksiyonun sezona damga vuracak parçaları arasında önden düğmeli, kısa evaze ve kendinden kemerli etekler de yer alıyor.

Kalıplarla Denim’de Rahatlık Ön Planda

Erkekler için hazırlanan Koton Jeans tasarımlarında hem iş hayatı hem de günlük giyime uyarlanabilen seçenekler sunulurken denim on denim trendi yine ön plana çıkıyor.

Koton Jeans’te yer alan griye yakın taÅŸlanmış siyah denimlerin klasik kesim ve dar kalıplarla buluÅŸtuÄŸu koleksiyonda, sezonun trend parçası bermuda olarak belirleniyor. BeÅŸ cepli, dar kalıp, esnek kumaÅŸlı denim pantolonlar, hawai konseptli çiçek baskılı tişörtlerle kombinlenirken 70’lere dönüşü simgeleyen retro stil alternatifleri sunuluyor.

Erkekler için daha rahat formların öne çıkarıldığı sezonda, bacak kısmından bollaşan modeller göze çarpıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe