Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Görkemli Etkinliğe Ünlü Yağmuru

Gelin Damat Dergisinin düzenlemiş olduğu Çırağan Sarayındaki görkemli defileye ünlü konuklarda katıldı.  İlgi çekici ve büyüleyici tasarım...

Gelin Damat Dergisinin düzenlemiş olduğu Çırağan Sarayındaki görkemli defileye ünlü konuklarda katıldı. 

İlgi çekici ve büyüleyici tasarımların ve modacıların olduğu bu gecede Wilma Elles , Özge Ulusoy , Tuğba Özay , Ece Gürsel , Didem Taslan , Şebnem Schaefer gibi isimlerin yanında başarılı Keman Sanatçısı Giselle Tavilson , yaptığı ekstrem gösteriler ile yürekleri ağıza getiren ve herkesi kendine hayran bırakan Mentalist Olcay Kutluca , Modacı Muammer Ketenci , Yeşilçam ve beyaz perdenin usta oyuncularından Ferdi Altuner gibi sanat camiasından isimler de şıklığı ile bu görkemli organizasyon da yer alan kişiler arasındaydı.

Gelin Damat Fashion Day organizatörü ve aynı zamanda Gelin Damat Dergisi imtiyaz sahibi Ferat Muğurtay, " Bu sene dergimize yaptığımız büyük yatırım ile, evlilik sektöründeki tüm çalışmalarımızı daha güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. 4. kez düzenlediğimiz etkinliğimizi de Çırağan Sarayı ile taçlandırdık” dedi. Koreografisini Uğurkan Erez Ajans'ın yaptığı etkinlik uzun zaman akıllardan çıkmayacağa benziyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi