Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Konfor ve hareket özgürlüğü maksimuma çıktı

Doksanların Favorilerinden Biri İlkbahar/Yaz 2019 Sezonunda Modern Yorumuyla Dönüyor Vintage parçalar aramak için internette dolaşma günle...

Doksanların Favorilerinden Biri İlkbahar/Yaz 2019 Sezonunda Modern Yorumuyla Dönüyor

Vintage parçalar aramak için internette dolaşma günleri geride kalacak. Efsanevi Levi’s® Engineered Jeans™ bu sezon modern gardıroplar için çağdaş bir yorumla geri dönüyor. Orijinal serinin stile odaklı, gelişmiş tasarım ögelerini ileriye taşıyan koleksiyon, bu sevilen giyim parçasını inovasyonlarla güncelleyerek yeniden sunuyor.

Levi’s® Engineered Jeans™ ilk kez 1999 yılında lanse edildiğinde sadece kalıbından dolayı değil ilerici stiliyle de büyük başarı kazandı ve o zamandan beri Levi’s® için bir nevi efsane haline geldi. Tasarım için ileriye dönük bir yaklaşım benimsenirken konfor ve hareket özgürlüğü maksimuma çıkarıldı.

İlkbahar/Yaz 2019 sezonunda sunulan yeni özel edisyon hala “teknik tasarım konseptini” esas alırken araştırmalardan ve modern stillerden etkileniyor. “Her iki sürümün temelinde aynı teknik tasarım ilkesi yatıyor. Levi’s® Engineered Jeans™ konseptini alıyor, geleceğin jean’lerini üretmenin nasıl olabileceğini görmek için 3D örgü ile denemeler yapıyoruz.”—Jonathan Cheung, Levi’s® Global Tasarım Kıdemli Başkan Yardımcısı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe