Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sokak stili ve aktif giyimin trendleri

Academia Ä°lkbahar/Yaz 2019 Koleksiyonu, 2000’lerin feminen ve umursamaz tavrını, 80’lerin cesur ve dinamik detaylarıyla buluÅŸturarak, farkın...

Academia Ä°lkbahar/Yaz 2019 Koleksiyonu, 2000’lerin feminen ve umursamaz tavrını, 80’lerin cesur ve dinamik detaylarıyla buluÅŸturarak, farkındalığı yüksek kadınlar için taze bir yazın resmini çiziyor.

Koleksiyonda pop-art akımını en önemli temsilcisi Andy Warhol’dan ilham alan çiçek desenlerinden sızan canlı renkler ve gün batımı tonlarındaki soyut karalama desenler, yazın herÅŸeyi güzelleÅŸtiren filtresine gönderme yapıyor. Çizgi desenler, jakar ve file örgü dokuları ise gölgede hissedilen ferahlama duygusunu bizlere yansıtıyor.

Koleksiyon genelinde yüzey ve dokulara yansıyan yaz hissi, modern ve yalın siluetlerle birleşerek Academia kadının vazgeçilmezi rahatlık ve işlevsellik kavramlarına gönderme yapıyor. Sokak stili ve aktif giyimin trendlerinden ilham alan dikişler ve lastik detayları, ürünlere kullanım kolaylığı sunuyor, maskülen kesimler ve akışkan silüetler ise feminenliği öne çıkarıyor.

Zamansız ve karma zevklerin birlikteliğini vurgulayan koleksiyonda nostaljik çiçek düğmeler, metal tokalar ve taş baskılı t-shirt grafikleri sürpriz detaylar olarak karşımıza çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi