Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Project Rock Koleksiyonu yeniden spor severlerle!

Under Armour’ın Dwayne Johnson’dan ilham alarak oluşturduğu “Project Rock Koleksiyonu” yepyeni parçalarla spor tutkunlarının beğenisine sunu...

Under Armour’ın Dwayne Johnson’dan ilham alarak oluşturduğu “Project Rock Koleksiyonu” yepyeni parçalarla spor tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, heyecanla beklenen koleksiyonu Project Rock’ı sınırlı sayıda olmak üzere yeniden satışa sunuyor. Bu kez kadın ürünlerinin de yer aldığı yeni koleksiyon 21 Mart tarihinde spor severlerle buluşuyor. “The Rock” (kaya) lakaplı dünyaca ünlü oyuncu Dwayne Johnson’un adını taşıyan Project Rock koleksiyonu, tüm dünyada en fazla ilgi gören ve en hızlı tükenen kapsül koleksiyonlar arasında yer alıyor.

Johnson’un sporcu ve enerjik hayat tarzından ilham alan koleksiyonda kapüşonludan çantaya, tişörtten braya kadar birçok ürün bulunuyor. Charged Cotton teknolojisi kullanılarak üretilen UA Project Rock Cut-Off Kolsuz, pamuk hissiyatındaki rahatlığı ve hızlı kuruma özelliğiyle öne çıkıyor. Dört yöne esneyen yapısı ve geniş kesimli kol oyukları hareket kabiliyetini artırıyor. Koleksiyonun sevilen parçalarından UA Project Rock Havlu Kumaş Kolsuz Kapüşonlu Üst, hafif havlu kumaş yapısı sayesinde üstün rahatlık sağlarken, dayanıklılığıyla fark yaratıyor. UA Project Rock Dopp Kit Çanta ise Storm teknolojisiyle hava şartlarına ve suya dayanıklılığıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanıyor.

Yeni Project Rock Koleksiyonu’nu bir adım ileri taşıyan ve koleksiyona yeni katılan kadın ürünleri, yumuşaklığı ve sağladığı konforla öne çıkıyor. Kadın UA Project Rock Hardest Worker Cropped Kısa Kollu, yumuşak ve pamuklu kumaşıyla verdiği rahatlık hissiyatını gün boyu koruyor. Tasarımıyla da beğeni kazanan Kadın UA Project Rock Taped Polar Kapüşonlu Üst, ultra yumuşak yapısının yanı sıra iç kısmındaki pamuklu polar kumaşıyla soğuk havaların favori ürünleri arasında yer alıyor. Kadın UA Project Rock Sportlette Sütyen ise; pürüzsüz, çift katmanlı HeatGear® kumaş yapısı ve çıkarılabilir kuplarıyla konforu üst seviyeye taşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi