Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Swarovski'den içgüdüsel ve anlam dolu bir ilkbahar

Swarovski, pozitif düşünce ve bireyselliği simgeleyen yeni İlkbahar 2019 Koleksiyonunu tanıtıyor. Antik Akdeniz kültürlerinden ilham ...

Swarovski, pozitif düşünce ve bireyselliği simgeleyen yeni İlkbahar 2019 Koleksiyonunu tanıtıyor. Antik Akdeniz kültürlerinden ilham alan bu ürün seçkisi, modern kadını içgüdülerinin sesinden gitmeye davet ediyor. #FollowYourInstinct

Swarovski, ardında zengin bir çıkış hikayesi yatan ışıltılı sembol ve muskalarla ilkbahar sezonuna güneşli bir görünüm ve anlam dolu anlar kazandırıyor. Swarovski’nin Yaratıcı Direktörü Nathalie Colin yeni koleksiyon hakkında şunları söyledi: “Semboller bazen, kelimelerin ifade edemeyeceği şeyleri ifade edebilir. Swarovski’nin temelinde, ışıltı, parıltı, göz kamaştırıcılık ve modern çok yönlü kadınla bağdaşan oldukça olumlu duygular yatmaktadır. Bu ilkbahar sezonunda, şanslı sembolleri, koruyucu tılsımları, nadir takıları ve hepimizin hayatında ihtiyaç duyduğu ışıltı ve anlamı sunan charmları keşfediyoruz.”

Bu sezonun karmaşık tasarımlarının doğal bir yanı var. Swarovski’nin benzersiz ışıltısıyla süslenen altın tonları, terracotta ve topraksı pembe tonları ise zengin ve sıcak bir renk paleti sunuyor. Şans, aşk, sağlık, gelişim, pozitiflik, güç veya tarzınız için bir sembol arıyor olabilirsiniz, İlkbahar Koleksiyonu tüm bu isteklerinize yönelik ışıltılı bir seçki sunuyor.Her bir tasarım kendini ifade ediyor. Birlikte ise bir mesaj veriyorlar.

İlkbahar 2019 Koleksiyonun öne çıkan parçaları şunlar oluyor:

Yaratıcı Direktör’ün çarpıcı koleksiyonu Origins’in bir üyesi olan Fas tarzındaki Lucky Goddess, dikkatleri üzerinize çekmek için tasarlandı. Şelaleyi andıran mercan ve turkuaz renklerdeki Swarovski kristal charmlarıyla ve seçkin altın rengi metal işçilikle tamamlanan, zamansız sembollerin yeni yorumları.

Olive’in seçkin parçaları günlük kullanım için ideal. Bir güneş silüeti oluşturan yeni seçkin tırnak yerleştirme, Swarovski kristalini kum ve denizi çağrıştıran doğal tonlarla tamamlayarak çarpıcı ve zarif arasında mükemmel bir denge kuruyor.

Oxygen ise oldukça popüler nazarlık simgesinin daha soyut bir yorumuna hayat veriyor. Karışık metal tonlarındaki ve parlak mavi renkteki Swarovski kristal pavé, ihtiyacınız olan rengi sunarken Milgrain tekniği ise ışıkta parıldayan seçkin bir dokuya hayat veriyor.

Naeli ise takılarını üst üste takmayı sevenler için mükemmel bir seçim. Beyaz ve gökkuşağı mavisi baget kesim bileşenlerin çarpıcı karışımı ışığı yakalayarak, seçkin ancak zamansız bir çember silüetine hayat veriyor. Bu ürün seçkisi, kısa bir sürede takı kutunuzun vazgeçilmezi olacak sıra dışı tarzlar sunuyor: çubuk ve iri küpeler ve y-kolye.

Swarovski İlkbahar 2019 Koleksiyonu, simgesel takıların yeni sezon görünümüne yeni ve canlı bir yorum getiriyor. Işıltılı ve çok yönlü tasarımlar kişiselleştirmeye olanak sağlayarak kadınları, içgüdülerinin sesinden gitmeye, kendi tarz hikayelerini oluşturmaya ve her gün ışıltılı hissetmeye çağırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe