Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Plajlarda tek renk hakimiyeti

Mayo, mayokini ve bikinide şıklığı ve ayrıntıları ön planda tutan Argento Beachwear’in bu yaz tek renk modelleri de özel tasarımlarıyla d...

Mayo, mayokini ve bikinide şıklığı ve ayrıntıları ön planda tutan Argento Beachwear’in bu yaz tek renk modelleri de özel tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

2019 plaj sezonunda transparan detayların sıkça kullanıldığı modellerde dar ÅŸeritler, bantlar, fırfırlar bu sene dikkat çekiyor.80’li yılların modası, kadın vücudunu etkileyici bir biçimde ortaya çıkaran tek parça mayolar tek renk ve desenli alternatifleriyle yine kadınların favorisi olarak dikkat çekiyor. Retro tarzı yüksek bel modeller modern ve şık görüntüleriyle dikkat çekerken bu senede plajların gözdesi olarak öne çıkıyor.

 Büstiyer tarzı bikini üstleri, düşük omuzlu ya da diÄŸer adıyla carmen kollu bikiniler, kiÅŸiye özel tasarlanmış gibi duran mayolar, canlı renklerden oluÅŸan çiçek ve tropikal desenler her zamanki gibi çok popüler… Tek omuz modeller sezonun trendi olarak Argento koleksiyonunda yer alıyor.

Mayonun yalnızca denizde giyildiÄŸi algısını ters yüz eden tasarımlarda güçlü renkler kullanılarak file, kemer, transparan, fiyonk ve çapraz bant detaylarıyla da bir yaz stili yaratılıyor. Argento’nun ruhuna uygun olarak tasarlanan koleksiyonda uçuÅŸ uçuÅŸ plaj elbiseleri ve etekler şık ve tarz görünümüyle dikkat çekerken Kırmızı ‘nın kullanıldığı tasarımlar da ayrıca enerjik bir yaza hazırlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe