Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Güneş ışınlarından korunan güzellik

Fonksiyonel yapısı ve zekice tasarlanmış kalıplarıyla plaj ve sahillerde kadınların feminen güzelliklerini ön plana çıkaran Trepezzi, zararl...

Fonksiyonel yapısı ve zekice tasarlanmış kalıplarıyla plaj ve sahillerde kadınların feminen güzelliklerini ön plana çıkaran Trepezzi, zararlı güneş ışınlarına karşı koruma sağlayan yüksek kaliteli ithal kumaşlarıyla yaz sezonunun vazgeçilmezleri arasında.

UPF 50+ koruma sağlayan; ithal Bionic Finish, yüksek kaliteli Polyamid dokulu kumaşlarla üretilen Trepezzi mayoları, bedenini zararlı ışınlardan korumak isteyen kadınların deniz keyfini doyasıya yaşamalarını sağlıyor. Fark yaratan tasarımlarla feminen güzelliği ön plana çıkaran Trepezzi mayoları, zararlı ışınlara maruz kalmadan açık alanlarda spor yapmak isteyen kadınlar için de sınırsız özgürlük sunuyor.

Yazın gelişi ve tatil sezonunun başlamasıyla plajlar hareketlendi. Bembeyaz kumlara, masmavi denizlere ve açık alanlarda spor yapabilme özgürlüğüne kavuştuk. Güneş ışınları, dinç ve sağlıklı bir bedene sahip olmamızı sağlayan D vitamini emilimi için de son derece faydalı. Ancak cildimizin güneş ışınlarıyla nasıl karşılaştığı ve ne ölçüde maruz kaldığı da bir o kadar önemli. Cilt hassasiyetimiz olsun olmasın, yaz gelince güneşten korunmanın incelikli yollarını arar olduk.

Lüks mayo ve plaj giyimine yepyeni bir soluk getiren Trepezzi, deniz ve sahil keyfini doya sıya yaşamak, rüzgâr sörfünden tenise, yüzmeden koşuya kadar açık alanlarda yapılan her türlü spor aktivitesini rahatça yapabilmek isteyenler için şıklık ve sağlığı bir arada sunuyor.

Trepezzi’nin ikonik parçalardan oluşan mayoları, cildin güneşin zararlı ışınlarından korunmasını sağlamakla kalmıyor, kadınların plajda ve spor alanlarında çabasız bir şıklıkla tarzlarını konuşturmalarına da olanak tanıyor.

Zararlı ışınlardan korunan güzellik

Yaz etkisini yalnızca tasarım ve renkleriyle değil, lüks kumaşlarıyla da hissettiren Trepezzi koleksiyonları, UPF 50+ koruma sağlayan; su, yağ ve kir tutmayan ithal Bionic Finish, yüksek kaliteli Polyamid dokulu kumaşlarla üretiliyor. Ezber bozan tasarımlarla sahillere cıvıl cıvıl bir esinti getiren Trepezzi mayolarıyla, kişiyi zamanından önce yaşlandıran, deride lekelenme ve çillenme yaratan, cildin su kaybedip kırışmasına yol açan zararlı güneş ışınlarının tenle temas etmesi engelleniyor.

Mayo ve tuniklerini, renkli ve fiyonklu türbanlar, saç bantları ve hasır çantalarla kombinleyerek kişinin tarzına özel, mükemmel bir siluet yaratan Trepezzi, alerji ya da hastalıklar nedeniyle güneş ışınlarından kaçınan kadınlar için benzersiz çözümler sunuyor.

Özgürce spor yapma keyfi

Stil sahibi kadınların girdikleri her ortamda dikkat çekmelerini sağlayan ve sofistike detaylar, rengarenk tasarımlarla süslenen lüks kumaşların kullanıldığı Trepezzi mayoları, fonksiyonellikten ödün vermeyen ve fazla kiloları saklayan kalıpları, her vücut tipine uygun tasarımlarıyla rahatlığı feminen ve zarif bir stille buluşturuyor. Trepezzi ürünlerinin fonksiyonel yapısıyla kadınlar feminen güzelliklerini ön plana çıkarırken, plajlarda olduğu gibi spor aktivitelerinde de güneşin zararlı ışınlarından korunmanın keyfini yaşıyor.

Minik bedenler de koruma altında

Bedenin sağlığını korumak, bunu yaparken de şıklığından ödün vermemek isteyen kadınları düşünerek yaratılan Trepezzi tasarımları, aynı misyonu yetişkinlere oranla çok daha hassas ciltlere sahip olan çocuklar için de taşıyor. Marka bu kapsamda kısa süre içinde çocuklarını güneşin zararlı ışınlarından korumayı amaçlayan müşterilere yönelik olarak da çocuk koleksiyonunu pazara sunacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi