Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Özgür stile otantik yorum

Gençliğin cool ve enerjik ruhunu tasarımlarına yansıtan Oxxo; yazın enerjisine kulak vererek farklı kültürlerden izler taşıyan Remember Trad...

Gençliğin cool ve enerjik ruhunu tasarımlarına yansıtan Oxxo; yazın enerjisine kulak vererek farklı kültürlerden izler taşıyan Remember Traditions Koleksiyonu ile güneşi selamlıyor.

Patchwork etkili desen ve dantel detaylı tasarımları ile farklı gelenekleri içinde barındıran Remember Traditions Koleksiyonu ile Oxxo; kültürel zenginliğe vurgu yapıyor.

Koleksiyonda yer alan aplike nakış detaylı elbise ve top modelleri doğal materyallerle buluşurken mix desenli maxi boy elbise günlük stili sıradanlıktan kurtarıyor.Koleksiyonda dikkat çeken print t-shirtler ise mini şort ya da asimetrik desenli etekler ile kombinlenerek rahat ve özgür bir stil yaratıyor.File elbise ve top modelleriyle etnik trend dinamik ve modern bir yorum kazanırken danteller ve fırfırlar ise koleksiyona feminen bir duruş getiriyor.

Nötr siyah ve beyazlardan krem ve kiremit tonlarına Remember Traditions koleksiyonunun renkleri etnik stilin ana tonlarından oluşuyor. Bu renklerin yanı sıra bu tarzının olmazsa olmazı etnik desenler özgür tavırlı sıcak bir stil ortaya çıkarıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe