Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Keten koleksiyonu ile yaza ferahlık katıyor

Zamansız klasikleri yeniden yorumlayan, dünyanın önde gelen isimlerinin tercihi perakende devi Brooks Brothers, keten koleksiyonu ile yaza f...

Zamansız klasikleri yeniden yorumlayan, dünyanın önde gelen isimlerinin tercihi perakende devi Brooks Brothers, keten koleksiyonu ile yaza ferahlık katıyor.

Yaz aylarının gelmesiyle hafif ve rahat giysiler tercih edilmeye başlıyor. Zarafeti ve kaliteyi 200 yıllık tecrübesiyle birleştiren Amerika’nın köklü markası Brooks Brothers, İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yer verdiği keten ürünleriyle casual şıklığın anahtarı oluyor.

Ketenden oluşan koleksiyonda pantolon, bermuda ve gömlek ürünlerine yer veren Brooks Brothers pamuğun en ferah versiyonuyla buluşturuyor.

Ferahlığın renklerle buluşması

Keten ürünlerini yazın kurtarıcısı beyaz ve krem tonlarıyla harmanlayan Brooks Brothers, denizin en derin mavi tonlarını da beğeniye sunuyor. Hem iş hem günlük hayatta kullanılabilen keten ürünler, her bedene uygun kalıplarıyla farklı renklerle kombinlenebiliyor.

Zengin ürün seçenekleri arasından seçiminizi yapmanız için İstanbul Zorlu Center, Akmerkez Edwards, Kalamış Edwards, Akasya Acıbadem, İstinye Park, Ankara Panora ve İzmir Konak Pier AVM’deki Brooks Brothers mağazalarını ziyaret edebilir ya da Edwards Online’a kolaylıkla erişebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi