Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

TWIST ve Dirty Workers İle Kendi Ürününü Kendin Tasarla!

Özgür sokak ruhunun temsilcisi Twist, Japon sanatçılardan oluşan Dirty Workers (DWS) ekibiyle yaz tatilinde çıkacakları karavan yolculuğunda...

Özgür sokak ruhunun temsilcisi Twist, Japon sanatçılardan oluşan Dirty Workers (DWS) ekibiyle yaz tatilinde çıkacakları karavan yolculuğunda çok renkli bir yol hikayesi anlatmaya hazırlanıyor.

2016 yılından beri Twist’in yaz sezonlarında yer aldığı festival projelerinden aşina olduğumuz, Japon sanatçılardan oluşan Dirty Workers (DWS) ekibinin çılgın body marbling yolculuğu bu sezon TWIST x DWS Kapsül Koleksiyonu’nda hayat buluyor.

Antik Japon kağıt boyama sanatı Suminagashi’den ilham alarak yarattıkları özel body marbling tekniğini ilk olarak Türkiye’de, cilt dostu boyalarla vücuda uygulayarak, ciddi bir hayran kitlesi kazanan DWS, şimdiyse bu çalışmayı yeni bir kapsül koleksiyon ile taçlandırarak bambaşka bir boyuta taşıyor.

İstanbul’dan başlayarak karavan yolculuğuna çıkan DWS ekibi, Temmuz ayı boyunca Türkiye’nin yazlık bölgelerindeki Twist mağazalarını ziyaret ederek modaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Mağazadan veya online’da satışa sunulacak olan TWIST X DWS kapsül koleksiyonundan eventler sırasında seçeceğin bir ürünü, dilediğin renk ve desen ile kişiselleştirerek anında tasarlatabilir; ya da hazır olarak sunulan özel koleksiyondan en beğendiğin parçayı seçerek stil sahibi Twisterlar arasına katılabilirsin.

TWIST X DWS kapsül koleksiyonunda, Japon kültürünün vazgeçilmezi kimonolar ile yaz sıcaklarının eşlikçisi elbiseler, body marbling tekniği sayesinde kişiye özel tasarım anlayışı ile yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Kuşkusuz ilham panosu yaratacak bir etkiye sahip bandana ve sneakerlar dans etmeyi ve eğlenmeyi seven Twisterlara en keyifli gün batımı partilerinde eşlik etmeyi bekliyor. Serin yaz akşamlarının kurtarıcısı sweatshirtler ve mevsimin vazgeçilmezi basic t-shirtlerse stil sahibi görünümleri parlatacak parçalar arasında yerini alıyor.

Sen de TWIST x DWS Kapsül Koleksiyonu’ndan bir parçayı, tercih edeceğin renk ve desendetasarlatmak ve DWS ekibiyle tanışmak istiyorsan mağazalarımıza davetlisin!

Japon DWS ekibinin karavan yolculuğunu izlemek ve Temmuz ayı seyahat takvimini öğrenmek için @twistturkiye Instagram hesabını takipte kal!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe