Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yaz Elbiseleri Hiç Olmadığı Kadar Renkli ve Hafif !

Oleg Cassini, yüksek enerjisiyle göz kamaştırmak isteyen cesur kadınlara ithafen hazırladığı yaz koleksiyonunu heyecanla sunar! Oleg Cassi...

Oleg Cassini, yüksek enerjisiyle göz kamaştırmak isteyen cesur kadınlara ithafen hazırladığı yaz koleksiyonunu heyecanla sunar!

Oleg Cassini, yarım asırlık marka geçmişine atıfta bulunan zamansız kalitesini bu sezon genç ve elegan çizgilerle birleştiriyor. Hafif kumaşlara canlı renklerin eşlik ettiği yaz koleksiyonunda kalıplar, cazibesi yüksek trend aksesuar ve desenlerle buluşuyor.

60’tan fazla parçadan oluşan elbise koleksiyonda naturel dokunuşlarla vücudu zarifçe vurgulayan kalıplar,cazibesi yüksek dinamik renkler, özel dokulu hafif kumaşlar ön plana çıkıyor. Zamansız trend puantiyelerin retro etkisini modern kalıplarla yeniden yorumlayan, fırfırların baş tacı olacağı bir sezonun kapılarını aralıyor.

Hemen hemen her tasarımda minimalden maksimale her formda göze çarpan fırfırlar yazın romantik atmosferini sonuna kadar yaşatıyor. Yaz etkisiyle pastel tonların hakimiyeti etkisini sürdürürken lila, bebek mavisi , somon ve bej tonları tasarımlara hayat veriyor. Kırmızı , turuncu , fuşya ve sarı koleksiyondaki pastel renkleri desteklerken , floral baskılar ve desenler yaz bahçelerinin tazeliğine atıfta bulunuyor. Mini boylardan hafif olduğu kadar elegant duruşuyla göz kamaştıran uzun tasarımlara kadar bir çok benzersiz seçenek sunan yaz abiyeleri stiliyle bütünleştiği göz alıcı kadınların özel günlerine eşlik ediyor.

Modern kalıpları özel el işlemeleri ve minimal detaylarla bir araya getiren tasarımlarda çekici ve feminen bir görünüm yakalamak isteyen kadınlardan sade tercihlerle duru güzelliğini ön plana çıkarmak isteyenlere kadar her dilek ve tarza uyum sağlayacak seçenekler sunan yaz koleksiyonu, esnek beden seçenekleriyle büyük bedende farklı alternatifleri değerlendirmek isteyenlerin de arayışlarına yanıt oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe