Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Jet set yaşamı yeni zirvelere taşıyor

Michael Kors, Bella Hadid’in yer aldığı MICHAEL Michael Kors ve Austin Augie'nin yer aldığı Michael Kors Mens Sonbahar Kış 2019 reklam k...

Michael Kors, Bella Hadid’in yer aldığı MICHAEL Michael Kors ve Austin Augie'nin yer aldığı Michael Kors Mens Sonbahar Kış 2019 reklam kampanyalarını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyor.


Aksiyon dolu, çarpıcı görsellere sahip olan yeni kampanya“Hell on Wheels”, markanın seyahat kökenini ve tasarımcı Michael Kors’un uzun süredir ilham aldığı jet set yaşam tarzını gözler önüne seriyor. Michael, “‘60'ların ve 70'ler jet seti, dünyaya mümkün olan en büyüleyici şekilde hızlı ve tempolu bir yaşam sürmeyi gösterdi” diyor. “Bugün, insanlar olarak sürekli hareket halindeyiz ve görüntülerin bunu yansıtmasını istedim.”

Reklam kampanyaları her zaman hareket halindeki Bella ile cesur ve modern bir şekilde jet set tarzını ve markanın hız, enerji ve iyimserlik ilkelerini vurgulayan bisikletiyle, profesyonel bir BMX sürücüsü Austin'i sergiliyor. Michael, “Bu sezonun MICHAEL Michael Kors ve Michael Kors Mens kampanyaları, stilden enerjiye ve harekete, günümüz jet setinin modern hayata yaklaşımını yansıtıyor.” diyor.

Sonbahar Kış 2019 MICHAEL Michael Kors giyim ve aksesuarları, yüksek hızda bir yaşam sürdürebilen yüksek spor giyimini ortaya koyuyor. Zebra desenlerinin grafik karışımı, rock'n roll çizgiler ve markanın imza logo baskısı sezona çok yönlü bir çekicilik veriyor. Şık bir tatil kaçamağı için, Bedford seyahat bagaj grubu kırmızı yarış çizgileriyle ve Signature logo ile güncellendi.

Michael Kors Mens koleksiyonu reklam kampanyasında Austin, Brooklyn sırt çantası, spor çantası ve bel çantası ve bir valiz ile sezon görünümünü tamamlıyor. Kampanya Augie’nin atletizmiyle birleştiğinde, jet set yaşamı yeni zirvelere taşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe