Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2020 İlkbahar Yaz “The Lambada”

Başarısını uluslararası platforma taşıyan RaisaVanessa, 8 Eylül Pazar günü New York Moda Haftası kapsamında gerçekleştireceği defile ile yen...

Başarısını uluslararası platforma taşıyan RaisaVanessa, 8 Eylül Pazar günü New York Moda Haftası kapsamında gerçekleştireceği defile ile yeni koleksiyonunu sergileyecek.

Türkiye’nin kültürel zenginliğini, uluslararası moda standartları ile birleştirerek sıra dışı bir marka yaratan RaisaVanessa 2020 İlkbahar Yaz koleksiyonu The Lambada’yı, ilk kez New York Moda Haftası resmi takvimi içerisinde Spring Studios‘ da gerçekleştireceği defile ile sunuyor.

Güçlü kadını sıradışı tasarımlarla buluşturan RaisaVanessa, SS20 “The Lambada” koleksiyonu, 80’li yılların sonunda Brezilya’da yayılan bir dans türünden ilham alıyor. Broadway'den Hollywood'a ülkede yaşanan lambada dans çılgınlığı, disko geceleri, ilham veren filmler, kayıtlar koleksiyona ve parçalara göndermeler yapıyor. Koleksiyon dansı ve modayı sanatsal bir formla sunuyor. 50 look tasarımın sergileneceği koleksiyonda, özel dokulu kumaşların hayat verdiği tasarımlar feminen ve seksapeli yüksek kalıplarla birleşiyor.

Defilenin set ve show direktörlüğünü ‘’Uğurhan Akdeniz Special Events & Fashion Shows’’ üstlenirken, makyaj Maybelline New York artistleri tarafından gerçekleştirilecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe