Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Özgür ruhlu kadınların enerjilerini yakaladı

Longchamp’ın 2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonunun özünde kendini keşfetme ve bağımsızlık yolculuğu var. Markanın Kreatif Direktörü Sophie Dela...

Longchamp’ın 2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonunun özünde kendini keşfetme ve bağımsızlık yolculuğu var. Markanın Kreatif Direktörü Sophie Delafontaine, New York Moda Haftası’ndaki ikinci şovunda “rock ‘n’ roll”tarzıyla dünyayı dolaşan özgür ruhlu kadınların enerjilerini yakaladı.

Andrée Putman’dan ilham alarak görselleştirilen defile, Paris - New York rotasından ilham alınarak hazırlandı. Concorde için tasarlanan halı ve 40 parçalık koleksiyon bu transatlantik şehirlerin farklı ve kendilerine has auralarını biraraya getiriyor.

‘Parisienne’ kadınların zahmetsiz feminenliği, uçuşan ipek elbiseler ve işlenmiş tül eteklerle ortaya çıkıyor. New York’un şehir temasını belirten grafik veya Apaloosa baskılarından yapılan keskin siyah deri bluzlar ve mimari desenli paltolar ile yan yana diziliyor. Gümüş detaylı kurdele gibi detaylar zarafetin ve rock tarzının kusursuz karışımını oluşturuyor. Bu kontrastların birleşmesi , dokuların, siluetlerin ve kalıpların eşleştirilmesi he parçaya bireysellik ve dinamizm duygusu veriyor.

Bu özellikler 70 yaşındaki Longchamp’ın yeni logosu olan LGP’yi içeren parçalarla doruğa çıkarıyor. Bauhaus sanatçılarından ve New York’un labirent gibi planından ilham alan LGP ürün yelpazesine dağılıyor ve ceketlere ürün çeşitliliği veriyor. Özellikle markanın yeni çanta koleksiyonu La Voyageuse bu koleksiyonda ön plana çıkıyor.

Taşınabilir makyaj çantalarından sonra şekillenen La Voyageuse çekiciliğiyle dikkat çekerken, isminden de anlaşıldığı gibi seyahat için mükemmel bir yol arkadaşı olmaya devam ediyor. Aynı zamanda uzun mesafeler için büyük boyutta ve sürekli seyahat halinde olanlar için katlanabilir olma özelliği önem taşıyor. İkonikleşen Le Pliage model çantaların minyatür boyutları da sezonun en yeni parçaları arasında yer alıyor. Çanta modelleri, zengin renk karmasıyla dikkat çekerken; timsah, leopar desenlerinden, yumuşak deriye kadar farklı seçenekleriyle koleksiyona heyecan katıyor.

Bu enerji aynı zamanda grafik ve feminen arasındaki çizgide yürüyen ayakkabılarda da dikkat çekiyor. Patchwork yüksek topuklu ayakkabıların yanı sıra siyah motorcu botlar da sezona damga vuruyor. Seyahat tutkusu ile öne çıkan ve stilleriyle kendilerinden söz ettiren güçlü Longchamp kadınları bu sezon da yeni deneyimler peşinde koşmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe