Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mehry Mu’dan Amerikalı Sanatçı İşbirliği

Dünya çanta devleri arasındaki yüzde yüz Türk işçiliğiyle üretilen marka Mehry Mu, Sonbahar-Kış 2019/2020 koleksiyonu için Amerikalı tasarım...

Dünya çanta devleri arasındaki yüzde yüz Türk işçiliğiyle üretilen marka Mehry Mu, Sonbahar-Kış 2019/2020 koleksiyonu için Amerikalı tasarımcı Paige Gemmel ile işbirliği yaptı. Yaratıcı ve yetenekli sanatçı değişik fikirleri ve eklektik Mehry Mu dokusuna özel üç farklı hayvan çizimi yaptı.

Her sezon, tasarımcılarla işbirliği yapmayı seven sanata değer veren marka Mehry Mu, yeni sezonda hayvanlar alemine yepyeni soluk getiren Paige Gemmel ile çalıştı, Gemmel markanın yeni sezon ürünleri için torbalar yaptı ve koleksiyona üç farklı desende kadife clutch’ın üzerinde eserlerine yer verildi.

2019/2020 Sonbahar-Kışsezonuiçin Mehry Mu, Paige Gemmel ile işbirliği gerçekleştirerek, Amerikalı sanatçının koleksiyonun ruh halini çok iyi bir şekilde tamamlayan tuhaf ve eklektik eserlerini, koyu mavi, pembe ve yağ yeşili renklerdeki kadife ve viskoz püsküller eşliğinde çantalara ekliyor. Yalnızca Mehry Mu için yaratılmış, birbirine bakan iki çita ve Paige’in imzası niteliği taşıyan maymun ve zebra koleksiyona uyarlanıyor.

Üç hayvanda Mehry Mu’nun ‘Mutopia’sı üzerine işlenerek; sonsuz neşe, renk ve hevesle dolu bir ütopya ülkesini simgeliyor. Paige Gemmel X Mehry Mu Mutopia Pochette tasarımlarındaki bu üç hayvan, koleksiyonda yer alan her çanta ile birlikte sunulan saten toz torbalarının üzerindeki canlı baskılar olarak da karşımıza çıkıyor.

Mehry Mu her zamanki gibi yeni sezonda da; zanaatkar, kadınsı, nostaljik, mutlu, meraklı ve garip bir şekilde tanıdık hissettiren çanta tasarımlarından oluşuyor.

Yeni koleksiyonda yer alan Mehry Mu çantalar, kadınlara ilham ve neşe olarak dokunmayı hedefliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe