Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Klasik İş Kıyafetlerini Yeni Bir Boyuta Taşıyor!

Aksiyon spor ayakkabı ve giyim markası Vans, yeni Authentic Chino Glide Pro modeli ile 2019’da klasik iş kıyafetlerine yeni bir boyut kazand...

Aksiyon spor ayakkabı ve giyim markası Vans, yeni Authentic Chino Glide Pro modeli ile 2019’da klasik iş kıyafetlerine yeni bir boyut kazandırıyor. 

Dayanıklı, tasarım odaklı parçaları ile tanınan Vans, hareket için tasarlanmış ve kaykaycıların tüm gün kıyafetlerine verdikleri zarara karşı durabilecek sağlamlıkta klasik bir stille karşınıza çıkıyor.

İsmini Vans'ın yeni glide kumaşından alan Chino, hafif dokunuşlu bir kumaş görevi gören ve sürekli rahatlık için yumuşak ve ipeksi bir his veren pamuklu bir ön yüz ve naylon arka yüzden yapılmıştır. Bu konsept, en iyi kaykay pantolonu yapısını neyin oluşturduğunu bulmak için yapılan kapsamlı testlerle tüketici ve sporcu yorumlarının toplanması sonucu meydana gelmiştir.

Kaykaya özgü rahat bir fit, dar olmayan üst-bacak alanı ve geniş bacak açıklığı ile üretilmiş olan Authentic Chino Glide Pro'nun kaykay yapmak üzere tasarlandığı ortada. Ağ kısmı ise ilave hareketlilik, dayanıklılık sağlıyor ve yırtılmalara karşı dayanıklıdır.

Authentic Chino Glide Pro, kullananların üzerine tam oturması için çıkarılabilir, gizli bir iç kemere ve dikişli güvenli ön ceplere sahiptir. Ceplerin yumuşak ve saten yüzeyi maksimum konfor sağlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi