Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Beyaz Bot Modası

Vintage ve retro esintileri taşıyan beyaz botlar bu sonbahar-kış sezonunun yükselen trendi olarak karşımızda.  1970 ve 80’ler modasının ge...

Vintage ve retro esintileri taşıyan beyaz botlar bu sonbahar-kış sezonunun yükselen trendi olarak karşımızda. 

1970 ve 80’ler modasının geri dönüşüyle moda dünyası daha renkli kombinlere yönelirken, Ayakkabı Dünyası siyah ve klasik görüntülerden sıkılıp beyaz renk ile canlı ve sıcak bir tarz yakalamak isteyenlere sonbahar/kış 2019-20 sezonunun kapılarını açıyor.

Bu sonbahar/kış sezonu moda dünyasına damga vuran ve 70’lı yılların modasından ilham alınarak tasarlanan beyaz bot modelleri, retro esintileri ile dikkat çekerken hem sokak modası hem de birçok stil ile uyumlu bir tarz oluşturmak isteyenler için zamansız şıklık vadediyor. Dikkat çeken trok ve taş detaylarıyla hâkimiyet kuran beyaz renk bot ve çizmeler, aykırı ve estetik duruşuyla yeni sezonda ekose parçalar, uzun paltolar, kazak elbiseler, kot pantolonlar ile rahatlıkla kombinlenebiliyor.

Ayrıca bu yılın trend renkleri olan yeşil, mor, mavi, sarı gibi canlı renklerle oldukça iyi uyum yakalayan beyaz botlar, siyahtan vazgeçemeyenler için de iyi bir kurtarıcı ve kontrast yaratmak için en ideal renk oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe