Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

GIZIA'nın şehirli kadınları

Ünlü moda fotoğrafçısı Nihat Odabaşı, şehir kadınlarına atfedilen GIZIA Sonbahar Kış 2019/20 koleksiyonu için, farklı yaş ve mesleklerde kol...

Ünlü moda fotoğrafçısı Nihat Odabaşı, şehir kadınlarına atfedilen GIZIA Sonbahar Kış 2019/20 koleksiyonu için, farklı yaş ve mesleklerde koleksiyona ilham kaynağı olan şehirli kadınların gerçek hikayelerini fotoğraf karelerine taşıdı.

GIZIA Sonbahar Kış koleksiyonu kampanya çekimi, Nihat Odabaşı’nın objektifine poz veren Yazar Joan Kim Erkan, Görsel İletişim Tasarımcısı Hande Öztürk, Moda Tasarımcısı Benan Bal, Oyuncu Model Göksun Cam, Model Patrycja Marciniak, Tasarımcı Charlotte Hegewald gibi şehrin ve koleksiyonun gerçek yüzlerini yansıtıyor.

GIZIA Sonbahar Kış koleksiyonu kampanya çekimi, zaman zaman yorulup uzaklaşsalar bile şehir tutkularından vazgeçmeyen kadınların hayatlarının ritmini yansıtıyor. Günün her saatine şıklığı ve stili ile fark yaratan şehir kadınları, rahatından ödün vermiyor.Hangi yaştan ve hangi şehirden olursa olsun. Tıpkı GIZIA gibi…

Yeni sezonda GIZIA stilini konuşturan şehir kadınlarını lüks, elegan ve sıradışı bir koleksiyonla buluşturuyor. 70’li yılların aristokrat tarzından, şehirli kadının güçlü karakterinden ve parlak renklerden ilham alan koleksiyon, hayatın her anında lüksü tercih eden, fark yaratmayı seven ve rahatlığından ödün vermeden şık olmak isteyen modern kadınlara hitap ediyor. Feminen formların dikkat çektiği parçalar, güçlü renk ve zengin dokularıyla kışa özgü sofistike bir şıklık sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe