Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu kış sıcak ve renkli geçecek

Kendi tarzını yaratan ve stilini özgürce ortaya koyan güçlü kadınların markası KNITSS ile bu kış benzersiz tarzınızla göz alacaksınız! En...

Kendi tarzını yaratan ve stilini özgürce ortaya koyan güçlü kadınların markası KNITSS ile bu kış benzersiz tarzınızla göz alacaksınız!


En kaliteli İtalyan iplikleri ile üretilen ve yeni nesil tasarım kodları taşıyan KNITSS, zahmetsiz ama çekici bir stili temsil ediyor. Saf İtalyan ipliği örgüleri, farklı tasarım ve şık detaylara sahip triko mont ve paltolarıyla KNITSS, kış tarzınızı tamamlıyor.Grafik desenli hırkalardan fermuar detaylı spor ceketlere, çarpıcı renk kombinleriyle tasarlanmış hırkalardan rahat kesim file örgülü spor hırkalara kadar çok geniş ürün seçkisi sunan KNITSS, özgür ruhlu kadınlara şık bir görünüm vadediyor.


KNITSS ile bu kış, geometrik desenlere çağdaş bir yorum getiren ceket, palto, mont ve hırka koleksiyonunu ister düz ister desenli bir KNITSS triko etek veya triko pantolonu ile kombinleyip güçlü bir görünüm elde edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi