Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ünlü Mentalist Olcay Kutluca’nın Hayvan Sevgisi

Son dönemlerin illüzyon dünyasında en iyi çıkış yapan ismi Olcay Kutluca tiyatro sanatçısı olan sevgilisi Damla Arslan ile Çekmeköy Park Of ...

Son dönemlerin illüzyon dünyasında en iyi çıkış yapan ismi Olcay Kutluca tiyatro sanatçısı olan sevgilisi Damla Arslan ile Çekmeköy Park Of İstanbul Hayvanat Bahçesini ziyaret etti.

Hayvanat bahçesi gezisi sırasında yoğun ilgi ile karşılaşan ünlü illüzyonist Olcay Kutluca, hayvanları severken renkli görüntüler ortaya çıktı.

Olcay Kutluca “Hayvanların burada güzel bakıldıklarını biliyorum. En iyi şartlar oluşturulmuş. Hasta ve yavru hayvanlar tedavi edildikten sonra burada yaşamlarını devam ettiriyorlar. Evet hayvanların biryerlerde kapatılarak sergilenmesi hemen hemen tüm hayvan severlerin benimde olduğu gibi hoşumuza gitmiyor ancak buradaki hayvanlar yabani ortama alışkın değiller ve zarar vermiyorlar. Aksine insanlara yakınlaşıyorlar. İnsanlar özellikle çocuklar için hayvan sevgisini kazandırmak gerekiyor. Herkesin burayı ziyaret etmesi gerekli “ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Olcay Kutluca’nın Yeni Saç Stili de Dikkat Çekti...

Yeni saç stili hakkında sorduğumuz soruya ise “ Askerlik yaptım. Mecbur kestirmemiz gerekiyordu “ dedi.

Yavru bir maymunu elleri ile besleyen Olcay Kutluca yavru maymuna yaptığı bir illüzyon gösterisi ile maymunu şaşırtması da keyifli anlara şahit oldu.

www.instagram.com/olcaykutluca

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi