Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahar – Kış Kaban Trendlerini Belirliyor

Koton Kaban Koleksiyonu, 2019-2020 Sonbahar Kış sezonunu çeşit çeşit tasarımlarla zenginleştiriyor. Renk, desen ve model alternatifleriyle s...

Koton Kaban Koleksiyonu, 2019-2020 Sonbahar Kış sezonunu çeşit çeşit tasarımlarla zenginleştiriyor. Renk, desen ve model alternatifleriyle sezona geniş bir koleksiyon sunan Koton, tasarımları detaylarla özelleştiriyor.

Koton sezonun trendlerini belirlemeye devam ediyor. Sezonun olmazsa olmazı, zengin renk ve model seçenekleriyle dikkat çeken kabanlar Koton Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda 6 farklı konsept üzerinden moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Peluş Dokular

Yumuşak bir dokunuşa sahip suni kürkler sezonun dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor. Yumuşacık ve peluş hissi veren, kısa boy suni kürk kabanlar, Koton koleksiyonunda petrol rengi gibi iddialı renklerle öne çıkıyor.

Utility

Rahatlık, sadelik ve işlevselliğin harmanlandığı utility trendi, Sonbahar-Kış sezonunun vazgeçilmezi kabanlarda da öne çıkıyor. Asker modasını hatırlatan haki tonlar, suni kürk yakalı kruvazelerle birleşerek sofistike bir görünüm elde etmeye yardımcı oluyor.

Flanelin Dönüşü

Koton 2019/20 Sonbahar – Kış Kaban Koleksiyonunda, yumuşak dokusuyla dikkat çeken flanelin geri dönüşü yaşanıyor. Kışın en kilit renklerinden olan gri flanel kabanlar ve aynı tonlarda pantolon ve triko seçimleriyle kombinlenerek şık bir görünüm sunuyor.

Kışa renk Katan Canlı Renkler

Sezonun olmazsa olmazı canlı renkler, Koton kaban tasarımlarında da etkisini gösteriyor. Kadınsı ve şık bir görünüm yaratan kırmızı kaban sezonun kilit parçalarından biri olarak öne çıkıyor.

İkonik Ekose

Ekose, Koton’un kaban koleksiyonuna çarpıcı bir tarz katıyor. Diz altı boylarda, ekose deseninin öne çıktığı kabanlar sezonun en dikkat çeken trendleri arasında yerini alıyor.


Yumuşak Dokular Sıcak Renkler

Yeni sezonun gözdesi yumuşak dokulu kumaşlar kabanlarda da etkisini sürdürüyor. Fildişi ve kış beyazı parçalar ile etkileyici bir biçimde kombinlenen yumuşak dokulu kabanlarda kum, devetüyü, açık karamel gibi yumuşak renklerin hakimiyeti yaşanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe