Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Puma Rs X³ Serisi İle Çıtayı Yükseltiyor

PUMA, sevilen RS-X ailesini, tasarım ve tarzı yepyeni bir boyuta taşıdığı RS-X³ serisi ile genişletiyor. Sneaker tutkunlarının beğenisine su...

PUMA, sevilen RS-X ailesini, tasarım ve tarzı yepyeni bir boyuta taşıdığı RS-X³ serisi ile genişletiyor. Sneaker tutkunlarının beğenisine sunulan seri, RS- X³ Puzzle ve RS- X³ Super modelleriyle öne çıkıyor

Tasarımlarıyla sınırları zorlamaktan çekinmeyen global spor markası PUMA, beğenilen RS koleksiyonunun imza niteliğindeki özel dizaynını bir üst seviyeye taşıdığı RS-X³ serisini piyasaya sunuyor. Tasarıma ayrı bir boyut katılarak geliştirilen yeni seri, RS- X³ Puzzle ve RS- X³ Super modelleriyle şıklık ve konforu aynı potada eritiyor.

RS- X³ Puzzle, güçlü materyallerden oluşan, detaylarla dikkat çeken silüeti ve renk kombinasyonlarıyla öne çıkıyor. Ağ dokulu üst bölümü, topukta yer alan göz alıcı PUMA logosu, beyaz-kırmızı-mavi ve beyaz-pembe kombinasyonlarıyla Puma mağazalarında yerini alan unisex ayakkabının, ayrıca çocuk koleksiyonu da bulunuyor.

Serinin bir diğer modeli RS- X³ Super ise, cesur renk paleti ve güçlü malzeme karışımlarıyla fark yaratıyor. Amerikalı rap sanatçısı Gunna’nın reklam yüzü olduğu sneaker, eski video oyunlarının canlı, renkli ve enerjik dokusundan ilham alınarak tasarlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe