Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Levı'S® Balloon Jean İle 80'Lere Dönüş

İlkbahar/Yaz 2020 için Levi’s®’ın kadınlara özel yepyeni bir jean modeli olan Balloon Jean’i, 1980’lerin akıllardan çıkmayan ‘’daha büyük da...

İlkbahar/Yaz 2020 için Levi’s®’ın kadınlara özel yepyeni bir jean modeli olan Balloon Jean’i, 1980’lerin akıllardan çıkmayan ‘’daha büyük daha iyidir’’ düşüncesini benimsiyor. 

Yüksek bir bel, abartılı kıvrımlarla balonu andıran kesim ve bilekte hafif daralan paçalar ile Balloon Jean,80’lerin oversize estetiğini günümüzün çağdaş stiliyle mükemmel bir şekilde birleştiriyor.

Dört farklı kalıbının yanı sıra geniş bir renk ve kumaş yelpazesinden oluşan bu yeni jean, klasik ve modern denim arasındaki boşluğu dolduruyor. İlki fark yaratan Balloon Jean, 30 cm yükseklikte bel ve ayak bileğine kadar uzanan yuvarlak ve hafif konik bir bacak yapısına sahip. Bir diğeri, 80s Balloon Leg, hafif düşük ağıyla yuvarlak ve konik bacak yapısına sahip. Ve son olarak Pleated Balloon, streç fitilli kadife kumaşıyla belinde pileli pantolon.

‘’Balon biçimli bu jean ve pantolon 80’li yılların sonlarında ve 90’ların başında, bele verilen önemden ilham aldı. Konik, ancak ince ve biraz daha geniş bir paçalara sahip. İçe sokularak puf kollu üstlerle giyildiğinde, kusursuz yuvarlak siluet etkisi veriyor. ‘’- Jill Guenza, Levi’s Global Kadın Tasarım Başkan Yardımcısı.

Akıllıca şekillendiren Levi’s®’ın Balloon Jean’i bele dikkat çekiyor. Üstte iş, altta parti stilini yansıtmak için daha dar bir üst ile giyilebilir. Ya da bele gerçekten vurgu yapmak için, pantolonun içine oversize bir bluz ile kullanabilirsiniz. Nasıl kombine edilirse edilsin, Balloon Jean’in güzelliği deney ve yaratıcılığa davet etmesidir. 80'lerin aşırı uçlarına çekilen modern Dadleisure, bir doz çılgın eğlenceyle karıştırıldı ve Levi’s®’ın bu yeni klasiği oluşturuldu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe