Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni Yılda Nostaljik Bir Stil

Kendi tarzını yaratan ve stilini özgürce ortaya koyan güçlü kadınların markası KNITSS ile yeni yıla nostalji katmaya ne dersiniz? En kalit...

Kendi tarzını yaratan ve stilini özgürce ortaya koyan güçlü kadınların markası KNITSS ile yeni yıla nostalji katmaya ne dersiniz?

En kaliteli İtalyan iplikleri ile üretilen ve yeni nesil tasarım kodları taşıyan KNITSS, farklı tasarım ve detaylara sahip olan koleksiyonu ile 70’lerin yeni yıl ruhunu hediye ediyor.

70’li yılların özgür ruhlu ve renkli dünyasından ilham alan KNITSS, nostaljik bir tavırla, feminizm, pop kültürü ve festival enerjisini sunuyor. En iyi kalitedeki İtalyan ipliklerinden örülen KNITSS triko elbiseler, farklı desen, doku ve boylara sahip mini, midi ve maxi modelleriyle yılbaşı stilinize eşlik ediyor. KNITSS, geometrik desenlere çağdaş bir yorum getiren ceket, palto, mont ve hırka tasarımlarından retro desenli polo yaka trikolara, ultra gösterişli takımlardan düz veya desenli triko etek ve triko pantolonlara kadar dikkat çekici ve rahat formları ortaya koyarken siyahın yer yer parıltıyla buluştuğu triko ayakkabılarla da yeni yıl sezonunda şık bir duruş sunuyor.

Cesur renk paletiyle tasarımlarına yön veren KNITSS, hem kendi hem de sevdikleri için özgün hediye alternatifleri arayanlara en mükemmel seçim oluyor. Kırmızı renkler yılbaşının ruhunu taşırken, morlar, yeşiller ve turuncular sizi 70’lerin cesur ve spontane ruhunu keşfe davet ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe