Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Antrenmanlarınızın Kurtarıcısı

Nike, sınıf dersleri odaklı fitness sporcularının performans ihtiyaçlarını karşılayan yeni ayakkabısı SuperRep’i Ben Fero’nun özel NTC chall...

Nike, sınıf dersleri odaklı fitness sporcularının performans ihtiyaçlarını karşılayan yeni ayakkabısı SuperRep’i Ben Fero’nun özel NTC challenge’i ile sporseverlerle buluşturuyor. Birçok egzersiz türünde kullanılabilecek tasarımıyla yepyeni bir spor deneyimi sunan SuperRep, bir eğitim kampından bir spinning dersine kadar çok geniş bir yelpazede egzersizleri kolaylaştırmaya da yardımcı oluyor.

Nike, fitness sporcularının performans ihtiyaçlarını karşılayan yeni ayakkabısı SuperRep’i sporseverler ile buluşturuyor. Profesyonel sporculara sağlanan uzmanlık düzeyini, kendilerini geliştirmek için günlük ve haftalık programlarla çalışan sporculara da taşıma amacıyla yaratılan SuperRep, antrenmanların en rahat şekilde geçmesi için yepyeni bir deneyim sunuyor.

Nike Air Zoom SuperRep, özellikle maksimum çabadan maksimum etki elde etmek için düzenli sürelerle ilerleyen antrenmanlar arasında olan şınav, burpees, lunge ve squat gibi hareketlerin yer aldığı ve yüksek enerjili sınıf egzersizlerinin zorlukları için tasarlanmış yenilikçi bir ayakkabı olarak karşımıza çıkıyor.

Nike Air Zoom SuperRep'in tasarımı ile fitness dersleri için harcanan yüzlerce saati de hesaba katıyor. Bugüne kadar bu derslerde, sporcular ya yastıklanmış ayakkabılar ya da destekleyici ayakkabılar giyiyorlardı, ancak yüksek yoğunluklu aralıklı antrenmanlara özgü hem yastıklama hem de destek sağlayan bir ayakkabı bulunmuyordu. Zoom Air'i sadece dinamik bir estetik yaratmakla kalmıyor, aynı zamanda darbe koruması ve sporda yapılan her tekrardan sonra bir yanıt verme yeteneği de sağlıyor.

SuperRep, ayak tarağının altında yer alan iki üniteli bir sistemden oluşan yastıklama sistemiyle beraber, topuktan ön kısma doğru uzanan özel plaka ile ayağı ileriye doğru ve dikey olarak yüksek yoğunluklu aralıklı antrenmanlarda yapılan hareketlerin çoğunluğu için hazır bir konuma getirmeye de yardımcı oluyor. Üst kısımlar ise vücudun yan bölgelerine etkisi olan hareketleri desteklemek için tasarlanmıştır. Burpiye kıvrımları, tahta zeminlerde stabilite sağlarken aynı zamanda ayağın doğal olarak bükülmesine de yardımcı oluyor.

Ben Fero ile Nike Training Club Challenge

Türk Rap müziğin sevilen ismi ve hayatında sporu önemli bir yerde tutan Ben Fero; Ocak ayının ortasından itibaren telefonunuza indirebileceğiniz Nike Training Club aplikasyonuyla sporseverleri kendisiyle beraber antreman yapmaya çağırıyor. Bu antremanı en çok yapan ve Ben Fero’ya meydan okuyan 30 üye Ben Fero’nun kendisiyle SuperRep Antremanı’nı yapacak.

Bir parti niteliğindeki NTC antremanı öncesinde Ben Fero, SuperRep ile tanışmasındaki deneyimini şu sözleriyle yorumluyor: “Ayakkabının zemini öyle yumuşaktı ki, jumping squat yaptığımızda yere doğru geldiğimizdeki basıncı direkt azalttı, zıplama antrenmanlarında daha konforlu ve daha güvenli bir yere iniş yaptı. Tabanının yayvan olması çok büyük bir avantaj oldu. Çünkü sıçrama antrenmanlarında, basketbolda bile indiğinizde ayaklarınızın tabanları bir süre sonra acıyor. Onun dışında kavrama olarak da oldukça iyi. Farklı açılara doğru zıpladığınızda ayak bazen yere tam oturmayabiliyor. Ama SuperRep tabanının sisteminden dolayı herhangi bir denge bozukluğu yaşamıyorsunuz.”

Nike Air Zoom SuperRep ayrıca, SuperRep ailesinin ilk iki stili olan Nike SuperRep Cycle ve Nike SuperRep Go gibi benzersiz bir marka imzası sunuyor. Bu üçlü birlikte Nike SuperRep için 2020 ve ötesinde inşa edilecek bir üs oluşturuyor.Nike Air Zoom SuperRep, 3 Ocak 2020 itibariyle Nike resmi web sitesinde ve belirli satış noktalarında satışa sunuluyor. SuperRep sahibi olan Nike üyeleri İstanbul’da Mac spor salonlarında gerçekleşecek Superrep HIIT antremanına katılabilecekler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe