Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Güçlü kadınları hipnotize eden tasarımlar

Türkiye’nin ilk sürdürülebilir kadın moda markası Hip+Happen, 2020 Kış sezonunda da özgün tarzı ve geri dönüştürülmüş sürdürülebilir ürünler...

Türkiye’nin ilk sürdürülebilir kadın moda markası Hip+Happen, 2020 Kış sezonunda da özgün tarzı ve geri dönüştürülmüş sürdürülebilir ürünleriyle gardıroplardaki yerini alıyor. 

Moda tutkunlarının cesurca kullanacakları bir koleksiyonla kış sezonunda iddialı olan marka, kalıplarla oynamaktan çekinmeyerek güçlü kadınları hipnotize eden tasarımlarla sezonun stil kodlarını tamamlıyor.

Hip+Happen’ın 2020 Kış Koleksiyonu, doğayı yansıtan papatya ve çiçek desenleri, ince danteller ve gül desenleri, gipeli bel detayları, dökümlü kol modelleri ve renk oyunlarıyla canlı bir kış vaat ediyor. Baştan aşağı orijinal detaylarla hazırlanan koleksiyonda, özellikle desenli mini elbiseler, blazer ceketler ve sigaret pantolonlar dikkat çekiyor.

Estetik ve asil bir duruş

Hip+Happen, kadını bu sezon hafif kumaşlar, kol detayları, eteklerde katlar, kare yaka ve tek omuz bluzlar, kruvaze ceketler ve tulumlarıyla nefes kesiyor. Kadının modern ve göz kamaştırıcı siluetine vurgu yapan 2020 Kış Koleksiyonu’nda, şeffaflık, puantiyeler, flok baskılar ve fırfır detaylar zerafeti destekliyor. Yün karışımının kusursuz yumuşaklığının hissedildiği özgün ceket tasarımları, lacivert ve pembe tonları ile kış hikayesinin en iddialı oyuncuları arasında yer alıyor. Elbiselerde ise, etnik kombinlerde kullanılan turuncu, safran sarısı, kırmızı ve lacivert dikkat çekiyor.

Dikiş iplikleri bile, yüzde 100 geri dönüşümlü!

Ürünleri online olarak satışa sunulan ve doğadan aldığını doğaya verme bilinciyle üretim yapan markanın kullandığı tüm kumaşlar ve etiketleri, sektörün dünyaca bilinen ve kabul edilen sertifikalarını içeriyor…

Ürünlerinde kullandığı tüm materyaller sürdürülebilir olan marka, paketlerinde ve etiketlerinde de yüzde 100 geri dönüştürülmüş malzemeler kullandığına, uluslararası standartlara uygun üretim yaptığına dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe