Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Raf Simons x Eastpak İlkbahar/Yaz 2020 Koleksiyonu

“Uzun soluklu bir ortaklığın onuncu bölümü” Eastpak ve Raf Simons uzun süredir devam eden birlikteliklerini yeni bir koleksiyonla taçlandı...

“Uzun soluklu bir ortaklığın onuncu bölümü”

Eastpak ve Raf Simons uzun süredir devam eden birlikteliklerini yeni bir koleksiyonla taçlandırarak işbirliklerinin onuncu bölümünü kutluyorlar.

Üç parçadan oluşan koleksiyon Eastpak’ın Padded Doubl’r sırt çantasının yeniden tasarlanmış halini ve iki yeni çok yönlü yeni tasarımı içeriyor; Waist Loop ve Pocketbag Loop. Her parça, çıkarılabilir ceplere ve Raf Simons'un imzası haline gelen metal halka detaylarına sahip.

Koleksiyon, Simons'un Amerika'dan Antwerp'e dönüşünü simgeleyen grafik ve sloganlar ile yedi farklı renk ve desende karşımıza çıkıyor. Simons, bu koleksiyonda tasarım rüyasının başladığı şehre, gençliğine ve altkültür kökenlerine övgüde bulunuyor.

Koleksiyonu görsel olarak aktarabilmek için Eastpak ve Raf Simons, ünlü fotoğrafçı Serge Leblon ile bir araya geldi. Renkleri ve ışıkları kullanarak sinematik imajlar yaratmasıyla ünlü olan Leblon, çağdaş yaşamın hazırlıksız, hassas, tanıdık ama aynı zamanda da gizemli olan tarafını kendine özgü fotografik bir anlatı ile sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi