Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2020 İlkbahar/Yaz Koleksiyonundan “Black Series”i Tanıttı

The North Face’in ikonik parçalarından ilham alınarak hazırlanan ve şehir insanları için teknolojik açıdan en gelişmiş materyaller kullanıla...

The North Face’in ikonik parçalarından ilham alınarak hazırlanan ve şehir insanları için teknolojik açıdan en gelişmiş materyaller kullanılarak üretilen “Black Series”, cesur, yaratıcı ve risk alanlar için tasarlanmış Premium bir koleksiyon olarak öne çıkıyor.

Yenilikçi teknolojinin nefes alabilirlik ve su geçirmezlik özelliğiyle öne çıkan FUTURELIGHT™ materyaline odaklanan Black Series’deki her bir parça, koleksiyonda minimalist ve modern siluetlerle birleştirildi. Tim Hamilton öncülüğünde, tasarımın ön planda olduğu bir koleksiyon yaratma arzusu ile inovasyonun birleşmesiyle oluşan Black Series, The North Face’in dağ mirasından ilham alıyor.

Hamilton bu seriyle ilgili yaptığı açıklamada “Black Series ile The North Face’in inovasyon açısından kalıplarını zorlayan ve hatta yıkan, bir ömür boyu kullanılabilecek zamansız bir marka olması için evriminin yeni adımını yarattık. Koleksiyonun konseptini yaratırken The North Face’in Arşiv Kütüphanesinden ilham aldık ve dağda doğan stilleri seçip onları ana formlarına ayırıp zamansız hayal gücümüzle tekrar birleştirdik” diyor.

The North Face tasarımcıları 2020 İlkbahar Yaz koleksiyonununda özellikle iki ikonik parçadan ilham aldılar; markanın ikonik Jeodezik Kubbe’sinin inovatif yapısı ve markanın en popüler ve tanınan parçalarından biri olan Mountain Light ceketi. Yenilenmiş feminen bir bakış açısıyla tasarlanan koleksiyonda kadınlara özel stiller ve aşırı feminen siluetler olduğu kadar nötr cinsiyet ve erkeklere özel parçalar da mevcut.

Black Series’de ise, modanın ön planda olduğu bir koleksiyon ile zengin tasarım çizgisine sahip Premium materyaller kullanırken, işlevsellik ve otantiklik de ön planda tutuldu.

İlkbahar Yaz 2020 Black Series 24 Şubat tarihinde Paris Moda Haftasında Brooklynli DJ ve prodüktör Yaeji’nin performansı ile ilk çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Yeni koleksiyona ait parçalar 26 Şubat tarihi itibariyle de seçili The North Face mağazalarında ve partner perakende satış mağazalarında satışa sunulacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe