Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vücudu ve Ruhuyla Barışık, Kıvrımlı Kadınlara Özel

Yarım asrı aşkın süredir kadınların özel günlerinde en yakın arkadaşı olan Oleg Cassini, 2020 yılına girerken şıklığın bedeninin olmadığını ...

Yarım asrı aşkın süredir kadınların özel günlerinde en yakın arkadaşı olan Oleg Cassini, 2020 yılına girerken şıklığın bedeninin olmadığını bir kez daha vurguluyor. 

Oleg Cassini; her kadının en özel gününde kendini içinde rahat hissedebileceği, birbirinden eşsiz parçalardan oluşan yeni büyük beden koleksiyonuyla karşımızda. Vücuduyla ve ruhuyla barışık, kıvrımlı kadınlar için en pratik ve estetik seçenekleri sunan marka; özel mağazacılık hizmetiyle zevkine ve stiline düşkün kadınları hazırlığa davet ediyor. 2020’nin 50 farklı büyük beden gelinlik modeliyle en özel koleksiyonlarından birine gelin yakından bakalım…


Uzun Kollu Dantel Detayıyla Gerçek Bir Zerafet

2020 gelinlik modellerinde uzun kollu danteller V yakalar ile buluşarak balo tipi bir şıklık yaratıyor. Romantik olduğu kadar dikkat çekici, kolu sımsıkı saran işlemeli dantel uzun kollar büyük beden gelinliklere zarif bir yorum katıyor. Üç boyutlu yaprak ve çiçek motifleriyle gelini adeta düğünündeki özel bir sanat eserine dönüştüren gelinlikler, bu sezon çok revaçta olacak.


Dantel İşlemeli Dik Yaka Satenle Bir Arada

2020’de sadeleşme akımına göz kırpan minimalist gelinlikler, tül ve dantel işlemeli detaylar A kesim eteklerle buluşuyor ve kıvrımlı bedenler için ideal bir şıklık yaratıyor. Modern, minimal gelinlik; tül kumaşlar ve drapelerle ayrı bir duruşa sahip oluyor. Düğme ve işlemeli dantel aplikler ile süslenmiş illüzyon sırt dekoltesiyle asil bir hava yakalayan minimal gelinlikler bu sezon revaçta. Yalın kumaşlar ve abartıdan uzak dizaynlar ile yaratılan büyük beden gelinlikler, sadelikten hoşlanan romantik gelinlere hitap ediyor.


Korse Etkisiyle Güçlü ve Kusursuz Bir Duruş

Tül ve dantelin transparan etkisi, balenlerin yarattığı kusursuz görünümle birleşiyor. Korse üstlü ince askılı gelinlikler bu sene büyük bedenler için de vazgeçilmez olacak.

2020 gelinlik modelleri arasında açık ara en iddialı görünümlerden birine sahip korsajlı gelinlikler bedeni kusursuz bir şekilde kavrıyor, cazibesi yüksek bir korse etkisi yaratırken bedeni ise kıvrımlı bir görünüme kavuşturuyor. Bu senenin büyük beden gelin adayları, balenlerin kullanılmasıyla artistik bir etki yaratan korsajlı gelinlikler içinde modern olduğu kadar seksi görünüm elde edecek. Güçlü ve kusursuz bir duruş yaratan korsenin yükselişi çiçek ve yaprak motifleriyle senenin en iddialı gelinlik modellerinden.


Balo Salonlarında Dans Vakti !

Mikado kumaşın yalın dokusu farklı kalıplarda yorumlanarak modern ve geleneksel bir araya getiriliyor. Kol ve belde dantel detaylarıyla romantik etki yaratan balo tipi gelinlikleri bu sene sıkça göreceğiz. Baştan sona sadeliği temsil eden ve minimal bir gösteriş sunan bu gelinliklerde kumaşın kalitesi ve kalıbın iddiası gelini sade ama gösterişli bir silüete kavuşturuyor. Mikado’nun toplayıcı etkisiyle bu gelinlikler; sıra dışı olduğu kadar klasikleri seven iddialı gelin adayları için de iyi bir çözüm olmaya aday.


Masum Fiyonklu Gelinlikler ile Naif Duruş

Bu sene fiyonk detaylı kayık yakalı gelinlikler, havalı ve zarif görsellikleriyle büyük beden gelinliklerde şıklık yorumuna farklılık katıyor. Özellikle sade modellerin sırt dekoltelerinde, kemer detaylarında masum olduğu kadar dikkat çekici bir etki yaratan belirgin fiyonklar, 2020 gelinliklerini süslüyorlar. Dev fiyonk detayının yarattığı göz alıcı ihtişamla birleşen saten kumaşlar, maksimal romantizme göz kırpıyor. Tülün uçuş uçuş etkisiyle havalanan etekler; göz alıcı olmak isteyen gelin adaylarına hitap ediyor.


Düşük Omuzun En Süslü Hali: Boncuk İşlemeler

Tüm gelinliği saran uçuş tüller ve üst bedende boncuk işlemelere hazır olun ! Parlak işlemeli danteller ile birleştirilen tüller, üzerindeki tüm ışığı saçan gelinleri oluşturuyor. Kıvrımlı üst bedenleri balenle özenle saran kendinden ışıltılı kumaşların özenle kullanıldığı gelinliklerde askı seçimleriyle romantik bir etki yaratılıyor. Minik inciler ile zenginleştirilmiş, bej astar ile balo tipi görünüm sağlayan kabarık eteklerle her bedende gelinlikler için göz alıcı bir şıklık yaratıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi