Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bahar çiçeklerinin canlı renklerinden alınan ilham

Sezon renkleri Koton İlkbahar – Yaz Partywear Koleksiyonu’nda Koton, 2020 İlkbahar-Yaz sezonuna sunduğu Partywear Koleksiyonu ile sezonun ...

Sezon renkleri Koton İlkbahar – Yaz Partywear Koleksiyonu’nda

Koton, 2020 İlkbahar-Yaz sezonuna sunduğu Partywear Koleksiyonu ile sezonun davet modasını belirliyor. Baharın canlılığını yansıtan, her vücut tipine ve okazyona uygun zenginlikte hazırlanan Koton Partywear Koleksiyonu; ışıltılı metalik tonların ve parlak renklerin hakim olduğu iddialı tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Moda ve trend öncüsü Koton, bahar ve yaz davetlerine özel hazırladığı Partywear Koleksiyonu ile her tarza uygun birbirinden şık ve alternatifli seçenekler sunuyor. Midi, maksi boy ve A-line elbise modelleriyle göz kamaştıran koleksiyon; balon kollu, geniş ve tek omuzlu modelleri ile fırfır ve kat detaylarının öne çıktığı tasarımlar ile dikkat çekiyor.

Baharın ruhunu yansıtan koleksiyonda; tül, emprime parlak saten ve tafta kumaşlar, altın varak ve küçük puantiye detaylarının kullanıldığı elbise modelleri, davetlere ışıltı katıyor. Geniş yakaların, omuz ve kol detayları ile fırfır ve katların öne çıktığı koleksiyon, bahar çiçeklerinin canlı renklerinden alınan ilhama odaklanıyor. Koton İlkbahar-Yaz Partywear Koleksiyonuna parlak sarı, turuncu, yeşil, lavanta, fuşya renkleri ile altın ve şampanya gibi metalik tonlar damgasını vuruyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi