Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Her Bedende Şıklık: Oleg Cassini Büyük Beden Abiye Koleksiyonu

Dünyanın 400’e yakın satış noktasında moda tutkunlarıyla buluşan Oleg Cassini, her bedende şıklığı bir kez daha vurguluyor ve yeni sezonda g...

Dünyanın 400’e yakın satış noktasında moda tutkunlarıyla buluşan Oleg Cassini, her bedende şıklığı bir kez daha vurguluyor ve yeni sezonda geniş ürün yelpazesine sahip büyük beden özel abiye koleksiyonunu sunmaktan gurur duyuyor. 

Vücuduyla ve ruhuyla barışık, kıvrımlı kadınlar için en pratik ve estetik seçenekleri sunan markanın 2020’nin 125 farklı büyük beden abiye modeliyle bu özel koleksiyonuna gelin yakından bakalım…

KALIPLARA SIĞMAYAN CESUR MAVİ: AÇIK OMUZ DETAYLI ELBİSE İLE SADE VE ŞIK

2020 büyük beden abiye trendlerinin başında gelen açık omuz tasarım elbiseler; Oleg Cassini’de iddialı pastel renklerle buluşuyor. Pantone’nin yılın rengi seçtiği mavi tonlarındaki bu göz alıcı dekolteli elbisenin omuz dekoltesi fırfır detayları ile hareketlendirilerek cazibesi daha da artırılmış. Derin yırtmacı ve zarif dökümlü dokusu kalıpta sadeliği getirirken rengiyle “iddialı ve cesur” olmak isteyen kadınlar için tasarlanan bu elbise; sezonun gözde büyük beden abiye elbiselerinden olmaya aday. Bedeni saran ve beli daha da ince gösteren bu model nişan ve özel davetlerin iddialı görünümleri arasında yer alacak.

KIRMIZININ GÜCÜ, FIRFIRIN ATEŞİYLE BULUŞTU: BİTMEYEN CAZİBE

Tıpkı bir Flemenko şarkısı gibi süprizlere ve aşka açık fırfırlar, bacak dekoltesi ve kırmızının seksapeliyle buluştu. Büyük beden abiyelerde de bu sene görülecek kırmızı, iddiasından asla vazgeçmeyen kadınlara hitap ediyor. Güçlü ve dişi bir görüm isteyen bütün kadınların ilk tercihi kırmızı elbiseler, tek omuz fırfır detayıyla göz alıyor. Diyagonal fırfır detayı elbiseyi daha hareketli hale getirirken, derin bacak yırtmacı sizi daha heyecanlı bir ruh haline büründürüyor. Rahat kumaşı ve tasarımıyla hem göz alıcı hem de “Bu tam ben ! ” diyebileceğiniz model 2020 kreasyonu Oleg Cassini’de.

FARK EDİLMEK PEMBENİN DOĞASINDA VAR: DANTEL VE PEMBE

Geleneksel dantel işlemesi bu dönem kadınların karşısına daha cesur çizgilerle çıkıyor. Şefkati ve sevgiyi temsil eden pembe rengi; halter yakada kendisini oyuncu ve neşeli bir duruşla gösteriyor. Bütün iddiasını bu spor kalıpla gösteren renk; sezonun trendlerinden uzun fırfır detaylarıyla da sıra dışılığını pekiştiriyor. Bel hizasında bulunan ince şerit kemer ve uzun dökümlü dantel eteği ile bacaklar daha uzun bel daha ince bir görünüme kavuşuyor. Tarzınızı ise ışıltılı küpeler ve toplu bir saç ile tamamlayabilirsiniz.

HEYECANI DORUKLARA TAŞIYAN ENERJİ: MORUN İHTİŞAMI

Sezonun olmazsa olmaz modellerinden prenses yaka omuz detaylı abiyeler; ince işlemeler, fırfırlar yüksek enerjiyle buluşuyor. Mor renginin muhteşem ahengine siz de kendinizi kaptıracaksınız. Derin yırtmacı, omuz detayı ve beli saran ince kemeri ile daha ince ve uzun bir görünüme sahip. Geceye cesur bir adım Oleg Cassini imzasıyla mümkün görünüyor. Bu elbisede gümüş renkli mücevherler ile tarzınızı belirleyebilirsiniz.

UÇUŞ UÇUŞ ELBİSELERLE TÜLLERİN ROMANTİZM HAVASI

Bahar sizinle gelsin: Açık omuzlar, pudra renk ve straplez elbise! Çiçek göğüs detayı, gövde tül detayları ve ince kemeri, uçuş uçuş tül eteği ile alımlı bir karaktere sahip. Sade ama hareketli görünüme sahip bu elbise davet ve nişan elbiselerinin birinci tercihi olmayı başardı. Çiçek işlemeli saç aksesuarları ve mücevherler ile stilinizi oluşturabilirsiniz.

SİHİRLİ BİR GECEDEN GEÇERMİŞ GİBİ HİSSEDİN: TOZ PEMBE ELBİSELER TOZ PEMBE EĞLENCE

Hem sade hem şık olmak hiç zor değil ! İnce askılı, kayık yaka geri döndü ! Siyah severlere fikrini değiştirecek olan bu toz pembe şifon elbiseyi gördüğünüzde aradığınızı bulacaksınız. İnce kemer detayı ile daha ince bir görünüm sağlayan elbise hem rahat hem şık olmak isteyen kadınlardan ilham alarak tasarlandı. Zarif tarzınızı inci kolye ve küpelerle tamamlayabilirsiniz.

YAZ DESENLERİ VE BAHAR ÇİÇEKLERİ SİYAH İLE BULUŞTU !

İnce dökümlü ve rahat yapısıyla işlemeli şifonlar; mütevazi ancak desenden ayrı kalamayanlar için biçilmiş kaftan. Dökümlü eteği ve hareketli kol detayıyla özel günlerde rahatlıktan ve şıklıktan vazgeçemeyen her kadının tercihi olacak. İnce zarif bir küpe ya da maksimal saç aksesuarlarıyla tamamlanabilecek olan bu kombin sizi davetlerin en zarif ve en göz alıcı kadını yapmaya aday. Rengarenk çiçeklerin getirdiği asaleti farbalanın seksapaliyle birleştiren Oleg Cassini, cazibenin bedeni olmaz diyor ve özgür kalıpları özgün kumaş detaylarıyla göz alıcı hale getiriyor.

BAHARIN TAZELİĞİNDEN GELEN İLHAM İLE KENDİNİZİ ÇiÇEK BAHÇELERİNİN ARASINDA HİSSEDİN !

Çiçekler ve fırfırlar 2020 senesinin gözde trendlerinden olmaya hazır ! Boğazdan bağlamalı, gövde fırfır detaylı, cesur yırtmaçlı elbise; kır düğünlerinde ya da özel davetlerde size eşlik etmeyi bekliyor. Sırtı ip detayı ile modern görünümüne biraz da cesaret ekiyor. İçi hep bahar gibi ışıl ışıl kadınların tercih edeceği bu somon, yeşil, lila gibi renklerle bezenmiş tasarım ile bahar hiç bitmeyecek. Işıltılı küpeler, nazikçe toplanmış saçlar ile stilinizi tamamlayabilirsiniz.

KUSURSUZ ŞİFON İLE MÜRDÜMÜN HAREKETLİ BULUŞMASI

Açık mürdüm rengi boğazdan bağlamalı uzun elbise… Açık omuz dekoltesinin getirdiği sofistike görüntü… Boğazdan bağlama detayı ile modern görünüm yakalayan bir kalıp. Bu sezonun modern klasiğine hoş geldiniz. Büyük beden abiyelerin “klasik” algısını yıkmak için tasarlanan bu elbise, tül detay eteği ve sezonun rengi açık mürdüm ile sizi eğlenceli bir dansa davet ediyor. Kıvrımlı bedenler için ideal, mütevazi ve şık bir görünüm yaratıyor. Şifon ve tülden yapılmış elbise; tasarıma hareketli duruş sağlıyor. Bu, klasiği moderne çeviren elbiseyi dilerseniz ışıltılı ve modern mücevherler ile tamamlayarak kendinize özgün bir stil yaratabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi